American Academia: The Traditional and the Upstarts


Billede
Kredit…Getty billeder

Til redaktøren:

i “Hvorfor vi har brug for nye gymnasier” (spalte, nov. 11), hengiver Ross Douthat sig til nogle af de sædvanlige karikaturer af ”eliteakademiet”, med løs snak om ”rovvilde forretningsforbindelser”, ”hedgefondsvaner”, ”administrativt oppustethed” og ”selvforskyldt” McCarthyisme.” Så det er ikke overraskende, at han ønsker, at de uber-rige skal finansiere alternativer til traditionelle videregående uddannelser.

Når man overvejer hans argumenter, er det værd at huske tre ting.

For det første omfatter amerikansk videregående uddannelse allerede en bred vifte af meget forskellige institutioner, herunder erhvervsinstitutioner, community colleges, religiøse institutioner, kompetencebaserede programmer og online universiteter. Hvis eliteinstitutioner fortsætter med at dominere den offentlige fantasi, er det fordi de har konvergeret omkring standarder for ekspertise inden for undervisning og forskning, der fortsat gør amerikansk videregående uddannelse til verdens misundelse.

For det andet vil enhver konkurrencemæssig trussel mod eliteinstitutioner sandsynligvis komme fra nye modeller, der udnytter teknologien på måder, der endnu ikke er synlige, ikke fra nylige deltagere, der søger at kopiere elitemodellen med en anden ideologisk orientering.

Endelig er amerikanske colleges og universiteter fortsat forpligtet til ytringsfrihed og akademisk frihed, og mange arbejder på at løse spørgsmål om politisk konformisme gennem programmer som Hamiltons Fælles Grund, som søger at modellere respektfuld diskurs på tværs af politiske grænser.

At støtte sådanne bestræbelser ser ud til at gøre langt mere gavn end quixotiske bestræbelser på at lancere underfinansierede nye versioner af universitetet i Austin.

David Wippman
Clinton, NY
Forfatteren er præsidenten for Hamilton College.

Til redaktøren:

Det er svært at se, hvorfor vi skal skabe nye universiteter, når vi så groft underfinansierer offentlige institutioner som SUNY og CUNY, hvor jeg underviser. Disse overkommelige skoler er motorer for mobilitet, der giver værdifulde grader til overkommelige priser, men de har ikke været i stand til at ansætte konstant eller opgradere faciliteter eller yde støtte til studerende, der er ivrige efter at finde vej i verden.

Endnu mere end private donorer har vi brug for forpligtelser fra delstatsregeringerne til at beskytte uddannelse, noget så grundlæggende en menneskerettighed som luft, husly, mad og vand. Adgang, og ikke “dekadence” (for at bruge Ross Douthats ord), er det virkelige problem her.

Elizabeth Mazzola
Metuchen, NJ
Forfatteren er professor i engelsk ved City College i New York.

Til redaktøren:

Ross Douthat efterlyser nyheder og nye eksperimenter i højere udgave. Han har ret i, at denne sektor skal ændres. Nystartede universiteter er ikke det eneste svar. Det får gymnasierne til at tænke og handle modigt.

Små gymnasier har den unikke mulighed for at få succes, netop fordi de er små. Det er desværre ikke ofte tilfældet. EN nylig undersøgelse af Higher Ed Dive har identificeret mindst 70 små gymnasier, der har lukket deres døre eller fusioneret til en større institution siden 2016, eller planlægger at gøre det. Små gymnasier er genopfindelsens laboratorier, der kan ændre studerendes og industriens økonomiske skæbne.

'); }

Meningssamtale
Klimaet og verden er under forandring. Hvilke udfordringer vil fremtiden bringe, og hvordan skal vi reagere på dem?

I modsætning til større, mere bureaukrati-belastede universiteter kan små gymnasier være kvikke. De kan nedbryde mure mellem erhvervslivet, uddannelse og samfundet for at skabe innovative partnerskaber, der kan puste nyt liv i deres skoler. Små gymnasier forvandler elevernes liv.

Inden vi begynder at tilføje nye kollegier, lad os vise vores små kollegier, hvordan man tilpasser sig.

Jayson Boyers
Bryn Mawr, Pa.
Forfatteren er formanden for Rosemont College.

Billede

Kredit…Calvin Knight/The Ledger, via Associated Press

Til redaktøren:

Re “Florida tager føringen som GOP bekæmper masker og vaccinemandater” (nyhedsartikel, 19. november):

Så lad mig få det på det rene: Republikanerne satser på, at fremkaldende vrede over politikker, der beskytter folk mod Covid-infektion, langvarig Covid og død, vil sikre stemmer fra de ofrede, som formår ikke at dø. Jeg græder for Amerika.

Helen Kelly
New York

Til redaktøren:

“Florida tager føringen som GOP bekæmper masker og vaccinemandater” får folk, der modsætter sig sådanne mandater, til at lyde som knastør. Her er alle de rimelige argumenter, der er blevet givet mod disse mandater:

Felicia Nimue Ackerman
Providence, RI

Billede

Kredit…Kieran Dodds for The New York Times

Til redaktøren:

Re “Sociale medier er forurenet med klimafornægtelse,” af Greg Bensinger (Opinion, 15. nov.):

At tackle klimakrisen kræver handling på globalt plan. Meta og sociale medier har en rolle at spille i at overvinde denne udfordring, men vi er skuffede over, at The Times’ Opinion stykke om klimamisinformation ikke indeholder mange nøglefakta om, hvordan vi griber det an.

Vi tager flere skridt for at reducere spredningen af ​​misinformation om klima, herunder samarbejde med over 80 uafhængige faktatjekorganisationer, der gennemgår og vurderer klimaindhold. Vi tillader ikke debunkede annoncer, og vi straffer folk, der gentagne gange deler falsk indhold. Ydermere er indhold præsenteret som mening, men baseret på underliggende falsk information, faktisk berettiget til vores faktatjekprogram.

Vi hjælper også folk med at blive mere engagerede. Vi har lanceret vores Climate Science Center med autoritativ information til over 150 lande, så folk bliver inspireret til at handle, og vi tilføjer etiketter på indlæg om klimaændringer med et link til centret. Vi vil fortsætte med at gøre mere for at mindske misinformation og hjælpe med at gøre klimavidenskab mere tilgængelig.

Vincent Gonguet
San Francisco
Skribenten er chef for klimaprodukt hos Meta, det nyligt omdøbte moderselskab til Facebook.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *