En dag i livet af en Macy’s Thanksgiving Parade Ballon Handler


Macy’s Thanksgiving Day Parade gør folk begejstrede – i det mindste at dømme efter nogle af de svar, jeg modtog, da jeg opslået på sociale medier i sidste uge at jeg ville marchere med Pikachu-ballonen.

Da jeg voksede op, så jeg ofte paraden i fjernsynet. Jeg har gode minder om en Sesame Street-flyder, en vag erindring om en med Marvel-helte og skurke, og jeg var altid i ærefrygt for Superman-ballonen (det viser sig, at der var tre. Den sidste Man of Steel-ballon optrådte i sin sidste parade i 1987.)

Men som barn tænkte jeg aldrig over, hvilken produktion det skal være for at gennemføre en vellykket parade. For halvandet år siden begyndte jeg at lede efter en måde at deltage på. (Jeg prøvede først at gøre det sidste år, men Covid indskrænkede længden af ​​paraden, ballonerne, de frivillige og tilskuerne.)

Jeg blev bragt ind i rækken af ​​ballonførere – det føles næsten som et hviskenetværk, man skal kende nogen, der kender nogen – af en tidligere kollega, der havde marcheret mange gange. Jeg fortalte hende, at jeg var interesseret i at deltage, og hun hjalp mig med at blive frivillig på hendes hold i år.

Billede

Kredit…Idris Solomon for The New York Times

Tilmeldingsprocessen indebar at uploade mit vaccinationsbevis, se en træningsvideo i korrekt pleje af ballonhåndtering og mere. Jeg tilføjede en ny sætning til mit ordforråd: “håndtering af knogler.” Det er den enhed, der bruges til at holde og slæbe linerne, der letter ballonerne ned ad paraderuten og senere hen til tømningsområdet.

Som indfødt New Yorker er jeg ivrig efter at deltage i sådan en Big Apple-oplevelse, selvom det heldigvis bliver en lang dag, hvis prognoserne er korrekte, med mildt vejr. Jeg skal tjekke ind kl. 7.15 og vil sandsynligvis ikke være færdig før efter kl. 12.30

Min eneste bekymring, som mors dreng, var at komme for sent til min families Thanksgiving-frokost, en tradition, der stammer fra en tid, hvor min søster og jeg arbejdede aftenhold på The New York Times. Men jeg besøgte pligtskyldigt min mor onsdag eftermiddag, bad hende holde øje med mig i fjernsynet og lovede, at jeg ville spise rigeligt, når jeg ankom.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *