Tusinder var samlet for at se den første fulde Macy’s Thanksgiving Parade siden pandemien.


Tusindvis af mennesker fyldte gaderne i New York City torsdag morgen for at fejre genkomsten af ​​Macy’s Thanksgiving Day Parade, efter at den årlige tradition blev dramatisk reduceret sidste år . For mange rundt omkring i byen og uden for den signalerede paradens comeback til sin fulde glans endnu et skridt fremad i byens tilbagevenden til normalitet.

I år markerede den 95. parade, som sjældent er blevet aflyst, siden den begyndte for næsten et århundrede siden, bortset fra tre år under Anden Verdenskrig.

Paraden startede klokken 9 om morgenen fra West 77th Street og Central Park West og kørte sin 2,5 mil lange rejse ind til Midtown Manhattan. Balloner med i begivenheden omfattede Smokey Bear, Sonic the Hedgehog, Papa Smurf og SpongeBob SquarePants. Balloner, der får deres debut i paraden, inkluderer Ada Twist, videnskabsmand, fra den populære historiebog, som klokken 51 fod høj.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *