En indfødt New Yorker skændes med Pikachu i Thanksgiving Parade


Det første tegn på, at jeg gjorde mit arbejde rigtigt, kom, da en kvinde på Upper West Side genkendte mig som ballonfører i Macy’s Thanksgiving Day Parade.

Udklædt i en hvid hoppedragt, med Pokémon skrevet på forsiden og to af karaktererne på bagsiden, gik jeg for at møde mine andre, der kæmpede efter Pikachu-ballonen.

Jeg følte mig sjov i tøjet. Min dørmand bøjede sig ikke engang, da jeg gik forbi i de tidlige morgentimer i torsdags. Hvad synes han om mine daglige modevalg?

Kvinden, der var på vej til at fange et udsigtspunkt, stoppede mig på West 81st Street.

“Jeg havde regnet med, at du var ballonfører baseret på dit outfit,” sagde hun. Hun sagde, at hun var ivrig efter at se Baby Yoda-ballonen. (“Og din,” tilføjede hun, måske uoprigtigt).

Billede

Kredit…Pam Castellon Gubitosi for The New York Times
Billede

Kredit…George Gustines/The New York Times

Mit hold havde flere frivillige end linjer til at styre Pikachu. Så jeg tænkte, at jeg ville være på sidelinjen og få energi til publikum. Ved et skæbnetilfælde – jeg beskriver ofte mig selv som Forrest Gump fra The New York Times takket være mine tilfældige karrieremuligheder – var jeg tæt på ballonens front, da vi fik signalet om at gøre klar.

Jeg endte med at styre den gigantiske tegneseriefigur til dens endelige destination: tømningsstationen på 40th Street og Seventh Avenue. (Prof tip: Overvej at se paraden derfra! Fra 36th Street op, føltes det som en forladt forlystelsespark.)

Rejsen var som en intens træning. At bugsere linen kræver en vis styrke og koordination, når du reagerer på råb om at sænke eller hæve ballonen. Vi var også nogle gange nødt til at sætte farten op for at lukke hullet mellem os og flyderen forude. Jeg kan ikke forestille mig at gøre dette i blæsevejr.

Jeg har løbet NYC marathon, og den dag forekommer mig som New York, når det er bedst. Folk, der hepper på fremmede. Og det er den eneste dag i byen, hvor nogen kunne række mig en kop vand, et stykke slik eller en skive frugt, og jeg ville tage det og ikke tænke to gange på at spise det. I dag var lignende. Det vil være noget, jeg ser tilbage på med glæde.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *