Hvordan ændrer klimaændringer dine yndlingssteder?


Et af mine yndlingssteder i verden er Pukaskwa, en uklar nationalpark langs den nordlige bred af Lake Superior. Min partner og jeg opdagede det, mens vi kørte tværs over Canada for mange år siden og har kørt 12 timers kørsel fra vores hjem i Toronto for at besøge det flere gange siden. Kystlinjen er robust, vandreture er stille, og luften lugter som fyr og cedertræ. Det første, jeg altid lægger mærke til, når vi kommer stive og trætte ud af bilen, når vi ankommer, er, hvor frisk luften er.

Vi vendte tilbage igen i sommer med en ven, ivrig efter at dele dette rene, tilsyneladende uberørte landskab, men tingene var anderledes. Himlen var diset, luften var tyk, solopgange og solnedgange var ildevarslende. Høje skovbrande i det nordlige Ontario truede parken og utallige andre naturlige vidundere i regionen. Jeg hoppede nødigt over vores traditionelle heldag vandretur langs Kystvandrestien for at beskytte mine lunger. Vi nød færre solnedgange fra vores yndlingssted, North Beach, på grund af disen. Jeg frygter, at dette bliver normen for regionen, da stadig mere tørre somre gør skovbrande mere almindelige.

Har du været vidne til de transformerende virkninger af klimaændringer på et af dine foretrukne steder? Vi vil gerne høre fra læsere over hele verden – fortæl os om et sted, der er dig kært, og hvordan det ændrer sig. Vi kan inkludere din indsendelse i et kommende projekt.

Ser du et elsket sted ændret eller ødelagt af klimaændringer?


The Times er forpligtet til at udgive en mangfoldighed af bogstaver til redaktøren. Vi vil gerne høre, hvad du synes om dette eller nogen af ​​vores artikler. Her er nogle Tips. Og her er vores email: letters@nytimes.com.

Følg afsnittet New York Times Opinion om Facebook, Twitter (@NYTopinion) og Instagram.

Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *