Hvor god er Apples nye iPhone 13? Bedre, men ikke meget


Det er en historie, der nu sker næsten hver september: Apple introducerede nye iPhones, der har lidt større skærme, hurtigere hastigheder og bedre kameraer – men ingen nye store fremskridt.

I en forudindtaget infomercial indrammede Apple -chefer forbedringerne i den nye iPhone 13 som væsentlige innovationer, men de resulterer i en enhed, der ligner og fungerer meget som de iPhones, som Apple udråbte sidste år.

Apple sagde, at de nye iPhones har en lysere skærm, længere batterilevetid og mere kraftfulde kameraer og computerprocessorer. Efter allerede at have skubbet skærmen næsten til kanten af ​​enheden, øgede Apple lidt sin størrelse ved at reducere det lille hak øverst på skærmen. Apple beholdt det samme fladkantede design af telefonen, som den har brugt i andre nylige modeller.

Apple håber, at ved at tilføje nye funktioner og lave mindre designforbedringer, vil kunderne blive ved med at udskyde flere penge. Det er en strategi, der har virket længe. IPhone, der nu er i sit 14. år, er fortsat et af verdens bedst sælgende produkter og centrum for Apples forretning. I løbet af første halvår, den seneste tilgængelige periode, sagde Apple, at iPhone -salget steg 58 procent til 87,5 milliarder dollar i samme periode et år tidligere.

Den succes skyldes dels, at Apple har opbygget en intenst loyal kundebase, og også fordi den har designet sine produkter på en måde, der gør det svært for kunderne at skifte til konkurrencen, som Samsung og Google. IPhone er også stadig blandt de bedste smartphones på markedet på flere områder, herunder kamerateknologi og skærmopløsning.

Apple brugte meget af sin reklame på at vise iPhone’s nye “filmiske tilstand”, en kamerateknologi, der automatisk kan følge og fokusere på et emne, hvilket resulterer i videoer, der mere ligner professionelle film.

Apples vægt på avanceret kamerateknologi i sine iPhones er en afspejling af dens store investering i kunstig intelligens for at konkurrere med Google.

For et par år siden brugte Googles Pixel -smartphones søgen gigantens dygtighed inden for kunstig intelligens til at springe iPhone -kameraets muligheder. Men i løbet af de sidste par år har Apple foretaget flere aggressive træk for at indhente, erhvervet flere AI-start-ups og ansat en top AI-chef fra Google, John Giannandrea. Dels som følge heraf har dets nyere iPhone -kameraer modtaget højere ratings end Pixel.

Som i de foregående år afslørede Apple to separate versioner af den nye iPhone: iPhone 13 og iPhone 13 mini på startniveau og den dyrere og avancerede iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Apple holdt stort set priserne i forhold til sidste års modeller.

IPhones dominans har også bragt Apple øget kontrol og kritik fra appudviklere, tilsynsmyndigheder og lovgivere. At have en iPhone -app er blevet en nødvendighed for mange virksomheder, hvilket har gjort Apple i stand til at opbygge en enorm forretning ved at opkræve en provision på op til 30 procent på nogle appsalg.

Men denne praksis har været i centrum for juridiske og lovgivningsmæssige udfordringer i de seneste år. Sidste uge, en forbundsdommer beordrede Apple at lade appudviklere lede kunder til andre betalingsmetoder i deres apps, hvilket kan gøre dem i stand til at undgå Apples provision. Tilsynsmyndigheder i USA, Europa og Indien undersøger også Apples praksis i App Store.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *