Biden opfordrer til klimaindsats: ‘Vi har ikke meget mere end 10 år’


ARVADA, Colo.-Præsident Biden advarede tirsdag om, at USA kun havde et årti tilbage til at konfrontere en global klimakrise, og brugte sin anden dag på at rejse rundt i et ild med hærgede brande for at forsøge at samle offentligheden og kongresdemokraterne for at støtte foranstaltninger at hans administration håber vil reducere forbrændingen af ​​fossile brændstoffer.

Mr. Bidens stopper i denne uge i Colorado; Boise, Idaho; og Long Beach og Sacramento -området i Californien udgjorde mere end en mulighed for at gøre opmærksom på den alvorlige ødelæggelse af naturbrande og andre naturkatastrofer, der er blevet forværret af klimaændringer. Besøgene var en sidste mulighed for at sælge betydningen af ​​foranstaltninger, der sigtes mod afbødende klimaforandringer, hvoraf nogle fremstår i stigende grad i fare i sine udgiftspakker.

“En tørke eller en brand ser ikke en ejendomslinje,” sagde Biden under bemærkninger på et føderalt laboratorium for vedvarende energi. ”Det giver ikke noget for, hvilket parti man tilhører. Katastrofer vil ikke stoppe. Det er karakteren af ​​klimatruslen. Men vi ved, hvad vi skal gøre. Vi skal bare samle mod og kreativitet til at gøre det. ”

Biden understregede det hastende, og tilføjede: “Vi har ikke meget mere end 10 år.”

Demokratiske ledere, der udarbejder en udgiftsregning på 3,5 billioner dollars, kæmper for at matche hastigheden af ​​hr. Bidens anbringender med tilbagetrækning fra energilobbyister og nogle vigtige demokrater, der ønsker en langt mindre ekspansiv indsats, end hvad hr. Biden har i tankerne.

Mandag, under et besøg på Californiens kontor for beredskabstjenester i Sacramento -området, syntes hr. Biden at erkende det. Inden han modtog en orientering om ødelæggelsen af ​​branden, mindede han snesevis af redningsarbejdere i konferencelokalet om, at han ikke var i stand til at medtage alle sine foreslåede investeringer til bekæmpelse af klimaændringer i en topartsaftale som han nåede til sommer på infrastruktur. Han sagde, at han var fokuseret på at inkludere dem i den mere omfattende $ 3,5 billioner pakke, men erkendte, at det kunne falde til kort for hans ambitioner.

”Om det går over eller ej, præcis hvor meget, ved jeg ikke. Men vi får det bestået, ”sagde Biden.

Skatteforfattere i Parlamentet har allerede givet en slags indrømmelse om klimaet. Et lovforslag, der blev frigivet tidligere på ugen, udelader enhver afgift på CO2 -emissioner, selvom sådanne indtægter kan bidrage til at betale for den gigantiske pakke, som demokraterne planlægger at føre langs partilinjer og uden republikansk støtte. Mange senatsdemokrater har presset på for enten at medtage en direkte afgift på emissioner eller en indirekte, som en told på varer importeret fra højemissionslande som f.eks. Kina. Men partiet er ikke på linje, og i betragtning af de slanke flertal i Parlamentet og Senatet ville en sådan plan sandsynligvis have problemer med at få de 50 stemmer, der er nødvendige i Senatet.

Centristiske bekymringer over størrelsen og omfanget af nogle foreslåede skatteforhøjelser kan tvinge partiledere til at afskrække incitamenter til energiopligering med lavt kulstofindhold i planen. Det kunne indflydelsesrige demokrater, der har modstået partiets tidligere klimalovgivning, som senator Joe Manchin III fra West Virginia.

Manchin, som er en moder i kulstaterne, er udvalgsformanden, der har til opgave at udarbejde senatversionen af ​​den enkeltstørste indsats for at reducere emissionerne i lovforslaget: en gulerod-og-pind-tilgang til at skubbe elværker til at trække mere strøm fra lavemission kilder i det kommende årti.

“Overgangen sker,” sagde Manchin og talte om CNN’s “State of the Union” søndag. ”Nu vil de betale virksomheder for at gøre det, de allerede gør. Det giver slet ingen mening for mig, at vi tager milliarder af dollars og betaler forsyningsselskaber for det, de skal gøre, når markedet overgår. ”

Han nægtede at kommentere yderligere tirsdag og fortalte journalister, at han foretrak at forhandle privat. Senatsdemokraterne brugte en ugentlig caucus -frokost til at give en opdatering om bestræbelserne på at samle stykker af lovgivningen under den årlige sommerpause, selvom det var uklart, hvor hurtigt de ville forene forskelle inden for og mellem begge kamre.

Billede

Kredit…Doug Mills/The New York Times

Hr. Biden brugte sit vestlige sving til at fremhæve, hvad hans medhjælpere håber vil være en opfordring til klimaindsats for dem, der ikke har forpligtet sig til en mere aggressiv plan. Under hele turen hørte hr. Biden fra beredskabstjenestemænd og guvernører – herunder dem, der var i strid med administrationen om pandemien og andre spørgsmål – om det presserende behov for at håndtere naturkatastrofer. Mr. Biden fortalte beredskabsarbejderne i Californien, at han for nylig havde talt med guvernør Greg Abbott fra Texas, en republikaner, om beredskab.

“Nogle af mine mere konservative -” sagde hr. Biden, inden han stoppede sig selv og fortsatte, “nogle af mine mindre troende venner i denne forestilling om global opvarmning pludselig har et alterkald.”

“De ser Herren,” sagde Mr. Biden.

Da hr. Biden senere modtog sin brand briefing fra embedsmænd ved Emergency Services, kunne en kvinde, der præsenterede et kort over skovbrande for ham, høre: “Derfor er det så vigtigt.”

Tirsdag overværede hr. Biden en demonstration af vindmøller på National Renewable Energy Laboratory Flatirons Campus i Arvada, Colo. Han opfordrede til skattefradrag for at fremskynde implementeringen af ​​solenergi og elektriske køretøjer og for oprettelsen af ​​et civilt klimakorps for at bevare offentlige arealer og hjælpe med at gøre dem mere modstandsdygtige over for klimaændringer.

Hr. Bidens økonomiske team har ikke afklaret, om præsidenten ville omfatte en emissionsafgift som en del af pakken. Han nægtede at acceptere et republikansk forslag om at hæve den føderale benzinafgift for at hjælpe med at betale for infrastruktur og henviste til sit løfte om ikke at hæve indkomstskatter på alle, der tjener mindre end $ 400.000. Men hans administration har ikke gjort indsigelse mod en skatteforhøjelse på cigaretter, som Parlamentet inkluderede i sin skatteplan, og som uforholdsmæssigt ville ramme lavere lønmodtagere.

Administrationens embedsmænd har heller ikke sagt, hvor langt en endelig aftale skal gå om emissionsreduktion, for at hr. Biden kan acceptere den. Spurgt af en reporter i Arvada, om han ville underskrive udgiftspakken på 3,5 billioner dollars, hvis den indeholdt slankede foranstaltninger til håndtering af klimaændringer, pumpede hr. Biden sin knytnæve. “Jeg er klar til flere klimaforanstaltninger,” sagde han.

Karine Jean-Pierre, den vigtigste stedfortrædende pressesekretær, fortalte journalister på Air Force One, at hr. Biden var stærkt engageret i klimakomponenterne i lovforslaget. Men hun sagde, “Biden -klimaagendaen afhænger ikke kun af forsoning eller infrastrukturpakke alene.”

“Vi ser på alle sektorer i økonomien efter muligheder for at dyrke ren energi-job og reducere drivhusgasemissioner,” sagde hun, “især i det afgørende-i dette afgørende årti.”

Emily Cochrane bidrog med rapportering.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *