Disse liv betyder noget


I Harlem sidste søndag hed en kvinde Shanice Young vendte tilbage fra sit baby shower, da hun blev skudt i hovedet, angiveligt af sin ekskæreste. Eks’en søgte tilsyneladende at konfrontere sin nuværende kæreste, da han i stedet skød hende.

Young var otte måneder gravid, da hun døde. Hun efterlader sig en 6-årig datter og en yngre søster, som hun opdrættede efter sin mors død sidste år af kræft.

I Chicago lørdag hed en dreng Kaden Ingram var konfronteret med sin mor, Fallon Harris, fordi han ikke vidste, hvor et digitalt hukommelseskort var blevet efterladt, ifølge anklagere. Da han ikke kunne frembringe kortet, skød hun ham, siger de. Så tog hun et telefonopkald.

Bagefter vendte Harris tilbage til sin sårede søn og bad igen om kortet. Han vidste stadig ikke, hvor det var, så hun angiveligt skød ham en anden gang. Kaden døde på University of Chicago Medical Center. Han var 12. Chicago er på tempo i år for at have de fleste drab i et kvart århundrede, med mindst 60 mennesker skudt, syv dødeligt, alene sidste weekend.

I Bronx sidste onsdag, Ældre Beauford, en 1-årig dreng, blev seksuelt overfaldet og dræbt. Anklagere har anklaget hendes mors kæreste, Keishawn Gordon, for drab og manddrab. Ifølge politiet kunne han ikke tåle babyens gråd. “Han var vild med mig,” sagde Gordon.

Politiet reagerede på tre tidligere 911 -opkald om mulig overgreb mod børn, men så tilsyneladende ikke noget galt. Tiderne rapporter at “Hr. Gordon havde en straffeattest, der omfattede mindst fem anholdelser, herunder anklaget for røveri i 2019 og overfald i 2018, ifølge politiet. ”

I Minneapolis sidste onsdag hed en sjette klasse London Michael Bean blev skudt under et kvarterskænderi. Londons bedstemor, Darlisa Williams, fortalte The Star Tribune, at hun tog ham til Minnesota State Fair bare to dage tidligere.

“Han ville ikke spise noget,” sagde hun tilbagekaldt af hendes “bedstefar”. “Han drak bare en sodavand og kørte på ture.” Han var byens 64. drab i år. For 2020 var antallet af mord på 185 i hele landet 58 procent højere end året før og slog en rekord, der sidst blev sat i 1995.

I Los Angeles sidste onsdag navngav en bandeinterventionsmedarbejder Craig “Big” Batiste var skudt flere gange i nærheden af ​​hans familiehjem og dræbt af en uidentificeret overfaldsmand.

Batiste, et tidligere bandemedlem, var genstand for en 2017 -profil i The Wall Street Journal. “Jeg har været narkotikahandler, jeg har været en bøller, en hustler,” sagde Batiste. Omkring tidspunktet for hans død havde han arbejdet i sit samfund for at forhindre mere bandevold. Han var 54. Los Angeles led en 28 procent hopper i mord fra 2019 til 2020 ifølge The Marshall Project. I år bliver det sandsynligvis værre

I Portland, Ore., For et par uger siden, var der ni separate skyderier i løbet af kun 16 timer. Ingen blev dræbt, men to mennesker blev hårdt såret.

Portland lidt 16 drab i 2016, 25 i 2017, 26 i 2018, 35 i 2019 og 57 i 2020. Pr. 1. september med 62 drab og 830 skyderier, byen har smadret tidligere rekorder. Ofre har været uforholdsmæssigt sort. I 2020 blev 145 politifolk enten fratrådte eller gik på pension fra Portland Police Bureau.

I Brooklyn -kvarteret i East New York sidste måned, Wayne Washington, 25, blev dræbt efter at være blevet skudt flere gange i brystet, og en 19-årig kvinde pådrog sig en kugleskade i hendes torso. Flere timer senere resulterede et skud i skud i samme kvarter i to mænds død og tre andre blev såret.

East Brooklyn, hjemsted for 75th Precinct, var engang et af New Yorks mest voldelige kvarterer og registrerede mere end 100 drab på et år. I 2018 var satsen næsten nede, hvilket jeg fejrede i en kolonne kaldet “Joe Biden: Vær stolt over din forbrydelse.”Det var lovforslaget fra 1994, der havde til formål at finansiere 100.000 yderligere betjente, byggede flere fængsler, krævede strengere straffe og indførte et føderalt forbud mod overfaldsvåben.

På grund af alle sine mangler (og der var masser), flyttede lovforslaget, skrev jeg, Amerika “i den rigtige retning: mere politiarbejde og hårdere håndhævelse og et stærkt afslag på at fortsætte med at definere kriminel afvigelse i lyset af dem, der sagde, at vi måtte bare tage det. ”

At genlæse den kolonne føles som at åbne en tidskapsel fra en svunden tid, hvor amerikanske byer generelt var sikre. I dag kan du køre ned på næsten enhver gade i et liberalt kvarter og se græsplæner eller plakater, der forkynder, at Black Lives Matter, nogle gange sammen med et billede af George Floyd.

Men livet for Shanice Young, Kaden Ingram, Legacy Beauford, London Michael Bean, Craig Batiste og Wayne Washington, blandt så mange andre, bør også have betydning og huskes. Hvor er værftetegnens slagord for dem?

The Times er forpligtet til at udgive en mangfoldighed af bogstaver til redaktøren. Vi vil gerne høre, hvad du synes om dette eller nogen af ​​vores artikler. Her er nogle Tips. Og her er vores email: letters@nytimes.com.

Følg afsnittet New York Times Opinion om Facebook, Twitter (@NYTopinion) og Instagram.

Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *