Max Scherzer smadrer lønrekord i aftalen med Mets


Efter at Mets’ milliardær-ejer, Steven A. Cohen, flexede noget af sin økonomiske magt i weekenden med tre nye tilføjelser, gjorde han sit mest sprøjtede træk endnu.

I mandags blev Mets og Max Scherzer, en tre-dobbelt vinder af Cy Young Award, enige om en rekordaftale, der ville parre ham med en to-dobbelt vinder af Cy Young, Jacob deGrom, og som kan indlede en ny æra for en franchise, der har været skuffende i de seneste sæsoner.

Scherzers pagt er værd 130 millioner dollars over tre år, ifølge to personer, der er bekendt med forhandlingerne, som fik anonymitet, fordi aftalen afventede en fysisk undersøgelse. Den gennemsnitlige årsløn på $43,3 millioner vil knuse den tidligere rekord sat af Gerrit Cole, som underskrev en ni-årig, $324 millioner kontrakt med Yankees før 2020-sæsonen.

På tidspunktet for sin aftale var Cole 29. Scherzer er dog 37.

På trods af sin alder har Scherzer bevaret ikke kun sin hastighed i midten af ​​90’erne, men også sin præstation. Med Washington Nationals og Los Angeles Dodgers i 2021-sæsonen gik han 15-4 med et gennemsnit på 2,46 og 236 strikeouts over 179 ⅓ innings. I september blev han den 19. person til at nå 3.000 karrierestrejker.

Billede

Kredit…Ronald Martinez/Getty Images

Hans 0,864 walks og hits per inning pitched var den laveste karakter i majors, og han sluttede på tredjepladsen i National Leagues Cy Young-afstemning, efter vinderen, Corbin Burnes fra Milwaukee Brewers, og Zack Wheeler fra Philadelphia Phillies.

Scherzer er en af ​​de mest dygtige aktive pitchere i majors – og blandt spillets bedst indtjenende spillere nogensinde. Før sin sidste sæson med Detroit Tigers i 2014, afviste Scherzer en seksårig kontraktforlængelse på 144 millioner dollars. Han satsede på sig selv, og et år senere underskrev han en syvårig aftale på $210 millioner med Nationals. Han viste sig det værd, idet han vandt sin anden og tredje Cy Young Awards og hjalp med at føre holdet til dets første World Series-titel i 2019.

Efter at de faldt ud af strid denne sæson, byttede Nationals Scherzer til Los Angeles baseret på hans præference for at være på vestkysten. Men Scherzer ønskede at gå til et hold, der kunne vinde fremadrettet, og han så en mulighed med Mets, hvis forårstræningsanlæg i Port St. Lucie, Fla., kun ligger 40 minutters kørsel derfra, og han og hans familie bor i Jupiter. Hans aftale med Mets kræver også en opt-out efter kontraktens andet år og en fuldstændig no-trade-klausul.

Scherzer vil slutte sig til en franchise, der var en hyppig modstander af Nationals i NL East, ikke har nået slutspillet siden 2016 og gik 77-85 i 2021. Før Cohen købte holdet for et år siden, sygnede Mets hen i udgifter og i stilling siden nået til 2015 World Series. I løbet af det seneste år har Mets også gennemgået en række skandaler, fra undersøgelser af seksuel chikane til påstande om dårlig arbejdspladskultur.

Hensigten med at vende Mets om, brugte Cohen, den rigeste ejer inden for baseball med en rapporteret nettoværdi på $14,6 milliarder, sin pengepung til at tiltrække talentfulde spillere. Siden ansættelsen Billy Eppler som ny general manager, Mets har forpligtet en samlet $124,5 millioner til outfielder Starling Marte, outfielder/første baseman Mark Canha og infielder Eduardo Escobar.

Så i mandags lokkede de Scherzer og skubbede deres anslåede 2022-løn til en franchiserekord på $266 millioner, ifølge Cot’s Baseball Contracts — den højeste i Major League Baseball i øjeblikket og langt forbi den eksisterende luksusskattegrænse på 210 millioner dollars.

Billede

Kredit…Patrick Mcdermott/Getty Images

Scherzers aftale var den seneste i en byge af aktivitet omkring sporten, før den kollektive overenskomst mellem ejerne af de 30 MLB-klubber og spillere udløber ved midnat østlig tid den 1. december. Begge sider har offentligt udtrykt en vis lunken optimisme om, at en aftale vil blive indgået inden da. Men givet de mange forhandlingshinder og fyldt med arbejdsforhold mellem MLB og spillernes fagforening, en lockout kan være på vej.

Baseball har ikke haft et arbejdsstop siden strejken, der afsluttede 1994-sæsonen for tidligt, aflyste det års World Series og blødte ind i næste sæson. Men hvis der ikke opnås enighed, kan MLB’s ejere indføre en lockout for at fastfryse transaktioner. To medlemmer af unionens udøvende underudvalg – infielder Marcus Semien og Scherzer – er nu blevet enige om pagter i dagene før CBA-udløbet. (Semien indvilligede angiveligt i en syvårig kontrakt på 175 millioner dollars med Texas Rangers i weekenden.)

Skulle Scherzers aftale blive officiel, vil enhver pressekonference for ham og hans nye holdkammerater muligvis ske senest onsdag med en potentiel lockout i vente.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *