Taler med børn om klimaforandringer og orkanen Ida


Lyt: Hvordan skal vi forældre i en æra af klimakatastrofer?

Cristal Duhaime, Christina Djossa og

Kaari Pitkin og

Isaac Jones og

BilledeSarah DeBacher og hendes sønner, Robin, forlod og Charlie.
Kredit…Eleanor DeBacher

To dage før orkanen Ida landede i Louisiana i slutningen af ​​august, forsøgte Sarah DeBacher at få sine børn til at stoppe med at tude og begynde at pakke. Hun havde brug for dem til at forstå, hvor presserende det var, hvorfor de måtte evakuere deres hjem i Holy Cross, et kvarter i den nedre niende afdeling i New Orleans.

Da hendes yngre søn, Charlie, 7, spurgte, hvad der kunne ske, hvis de ikke forlod, fortalte DeBacher dem, at under orkanen Katrina var en mand druknet i det hus, de nu bor i. Hun havde ikke planlagt at fortælle sine børn dette grumme. faktum – det gled bare ud.

Lyt til DeBacher, en pædagog og mor, kæmp med de hårde samtaler, hun har haft med sine børn om klimaforandringer de sidste par uger, mens de er fordrevet fra deres hjem. Hun spekulerer på, hvad der skal komme efter, for hendes familie og os alle.

The Times er forpligtet til at udgive en mangfoldighed af bogstaver til redaktøren. Vi vil gerne høre, hvad du synes om dette eller nogen af ​​vores artikler. Her er nogle Tips. Og her er vores email: letters@nytimes.com.

Følg afsnittet New York Times Opinion om Facebook, Twitter (@NYTopinion) og Instagram.

Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *