Skal du boykotte NFL?


Det er starten på endnu en NFL -sæson, tidspunktet på året tænder amerikanerne deres fjernsyn for at se deres yndlingshold lave spektakulære spil, og deres yndlingsspillere begår utrolige atletiske handlinger. Men er Amerikas foretrukne tidsfordriv faktisk dens skyldigste fornøjelse? Kan fans etisk nyde at se en fodboldkamp?

Effekterne af tacklingerne på spillernes hjerner er en af ​​grundene til, at du måske føler dig skyldig i at se. Skaderne kommer oven på langvarige uenigheder mellem spillere og ligaen. Hvordan balancerer du sportens brutalitet med atletismen og skønheden?

[You can listen to this episode of “The Argument” on Apple, Spotify or Google or wherever you get your podcasts.]

Steve Almond opgav at se fodbold på grund af de værdier, han ser det omfavne. Kevin Clark ser fodbold som en del af sit job som forfatter og reporter på The Ringer.

(En fuld udskrift af episoden vil være tilgængelig middag på Times -webstedet.)

Billede
Kredit…Chris Graythen/Getty Images

Tanker? Send os en e -mail på argument@nytimes.com eller efterlad os en telefonsvarer på (347) 915-4324. Vi vil høre, hvad du skændes om med din familie, dine venner og dine vanvid. (Vi kan bruge uddrag af din besked i en fremtidig episode.)

Ved at efterlade os en besked, accepterer du at blive styret af vores vilkår for indsendelse af læsere og accepterer, at vi må bruge og tillade andre at bruge dit navn, stemme og besked.

“Argumentet” er produceret af Phoebe Lett, Elisa Gutierrez og Vishakha Darbha, og redigeret af Alison Bruzek, Sarah Geis og Paula Szuchman; faktatjek af Kate Sinclair; musik og lyddesign af Isaac Jones; publikumsstrategi af Shannon Busta. Særlig tak til Kristin Lin.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *