Alabama går næsten ikke ud af Florida i SEC Opener


GAINESVILLE, Fla. – Ben Hill Griffin Stadium er faldet til ro. Et spil, der var meget tættere på end mange forventede, havde Gators -fans gennemsyret af luften med øredøvende sang, da de gjorde en sidste indsats for at vil deres hold forbi Alabama Crimson Tide.

Dette nederlag fra Gators med 31-29 har bekræftet, hvad Crimson Tide fodboldholdet allerede vidste, og hvad deres modstandere frygtede: Dette Alabama-program, der frigjort Ohio State for bare ni måneder siden er genopladet og har øjnene på sin næste nationale titel.

Men lørdagens fremvisning var langt fra perfekt til Crimson Tide. De begik 12 straffe for 87 yards. De forlod deres løbsspil i Tuscaloosa og opnåede kun 91 yards på jorden. De lavede fejl ned ad strækningen, der forhindrede dem i at trække sig væk fra Gators, ligesom da modtager Slade Bolden tabte et sikkert brand i midten af ​​slutzonen i tredje kvartal.

Alabama-forsvaret, der kun tillod 135 yards på jorden mod Miami og Mercer, overgav 258 yards til Gators, herunder en 17-yards touchdown, der blev kørt af Dameon Pierce, den tilbageløbende, der valsede ind i endezonen næsten uberørt sent i fjerde kvartal for at bringe Florida inden for to point efter at have gennemført et comeback.

Et mislykket Florida-topunktsforsøg fulgte det spil, men stoppede Gators ved et topunktsunderskud og i sidste ende låste dem ude af forstyrrelsen.

Det, der adskiller Alabama fra næsten ethvert andet hold i landet, er dets evne til at besejre modstandere på fridage som lørdag.

Ikke at man ville rabat et Nick Saban-ledet hold på vej ind i enhver sæson-Alabama var rangeret som nr. 1 i Associated Press’s top-25 preseason-meningsmåling – men dette er ikke det samme hold, der besejrede Buckeyes i 2020 College Football Playoff -mesterskabsspillet. Ti af de spillere, der passede til det spil, spiller nu i NFL. Normalt ser hold med den slags vagtlister forskellige grader af tilbagegang den næste sæson. De ville bestemt ikke forventes at være i slutspillet.

I sidste sæson lignede LSU næppe det dominerende 2019-hold, der drev gennem den sydøstlige konference på vej til en 15-0-sæson og en sejr i College Football Playoff. Det mistede 14 spillere til NFL et par måneder senere, herunder quarterback Joe Burrow, der løb tilbage Clyde Edwards-Helaire og modtager Justin Jefferson og haltede til en 5-5 rekord i 2020.

Alabamas evne til at slippe NFL-klar talent tilsyneladende hver sæson, mens andre hold bruger år på at rekruttere og bygge til det punkt, er det, der har skabt et hul mellem det og mange andre. Og hvis lørdagens kamp var et glimt af, hvad der kan forventes fra Crimson Tide i konferencespil, ser det ud til, at Saban igen har samlet et hold, der er klar til at lave en anden College Football Playoff -optræden.

“Jeg talte om det, da jeg kom hertil,” sagde Florida -træner Dan Mullen efter kampen og henviste til, da han overtog programmet i 2018. “Jeg vil have et hold, der kan konkurrere om mesterskaber på et konsekvent grundlag. Og for at gøre det bliver du nødt til at slå Alabama. ”

I løbet af hans 15-årige embedsperiode i Tuscaloosa har Saban og hans medarbejdere vist en evig evne til at rekruttere og uddanne talenter med en hastighed, der tilsyneladende er uovertruffen af ​​selv de mest succesrige programmer i nationen.

Mike Locksley, Marylands træner og en tidligere offensiv koordinator under Saban, sagde i et interview i år, at han troede, at Alabamas omfavnelse af et blændende luftspil havde hjulpet programmet med at tiltrække et større antal talentfulde spillere i årene efter stjerner som Julio Jones elektrificerede Tuscaloosa .

“Jeg vil vove at sige, at hvis de stadig havde vendt om og afleveret til de løbende 45, 50 gange om spillet, gør det det svært at rekruttere dygtige modtagere,” sagde han. ”Men jeg tror, ​​at de numre, som fyre som Julio stillede op og Amari Cooper lagde op og så åbenbart Calvin Ridley satte op, det skabte denne tankegang, at man kan gå derhen som modtager og stadig sætte numre i den slags krænkelse, og det giver dig mulighed for at rekruttere flere fyre med den type færdigheder og den slags færdigheder, som derefter åbner din lovovertrædelse for at være så forskelligartet, som de er blevet. ”

Crimson Tide har aldrig haft en tabende sæson under Saban og har undgået at trække sig tilbage og genindlæse deres liste hvert år. Sabans program har underskrevet landets bedste rekrutteringsklasse i otte af de sidste 10 sæsoner. Det blev nummer to til Georgien i 2020 og 2018.

“Det er klart, at træner Saban og hans stab er de bedste rekrutterere, og de gør også et fremragende stykke arbejde med holdningens holdning,” sagde Steve Spurrier, der vandt Heisman som Floridas quarterback i 1966.

Spurrier pegede på mængden som Floridas største fordel på vej ind i lørdagens matchup. Selvom Saban efter kampen sagde, at han syntes, at den anden quarterback Bryce Young klarede spillet godt trods publikumsstøj, gjorde de 90.000 fans på deres hjemmestadion, kendt som sumpen, bestemt en forskel i spillet, hvilket tvang Sabans typisk disciplinerede hold til at begå fejl.

Saban fortalte journalister, at nogle af holdets fejl var et resultat af problemer med snap -tællingen.

”Centret havde problemer med at høre et par gange og snappede bolden sent,” sagde Saban og tilføjede senere: ”Alt i alt synes jeg, at der er meget at lære. Jeg håber, at vores team kan lære af denne erfaring. ”

Floridas forsvar, der havde været meget maligneret i 2020 og i sæsonens to første kampe, tvang Young til nogle ubehagelige kast, hvilket førte til ufuldstændigheder, der rystede Florida -fans tilstede. Men Floridas overtrædelse gik konsekvent over for muligheder for at udnytte disse fejltagelser, og Alabamas lovovertrædelse gjorde lige nok for at blive ved med at være foran.

“Vores fyre forventede at vinde kampen i dag,” sagde Mullen og tilføjede: “Når du spiller i kampe på mesterskabsplan, bliver fejlmargenen ekstremt lille.”

Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.