NFL dropper Coronavirus-testkravet for uvaccinerede spillere


Med kun et par uger tilbage af sæsonen, droppede NFL og NFL Players Association ekstra testkrav for uvaccinerede spillere.

I et notat, der blev sendt i fredags til de otte klubber, der stadig spiller, sagde ligaen, at der ikke længere var en sondring mellem vaccinerede og uvaccinerede spillere, når det kommer til test, og alle spillere og personale, der arbejder med dem, “vil blive underlagt strategiske og målrettede test.”

De nye regler påvirker kun omkring et dusin eller deromkring spillere, der er uvaccinerede eller ikke på 90-dages testferie, fordi de var testet positive, ifølge ligaen.

Ligaen tidligere reduceret sin testkadence i december aftale med spillernes fagforening kun at teste spillere, når de anses for at være tætte kontakter eller viser symptomer. Det pålagde også, at vigtigt personale, der interagerer med spillere, modtager booster-skud. Asymptomatisk vaccinerede spillere kan også “teste ud” af protokoller og vende tilbage til spillet så snart som 24 timer efter en positiv test, hvis de ikke længere anses for at være smitsomme.

Dr. Allen Sills, NFL’s Chief Medical Officer, sagde, at denne uges ændringer var foranlediget af en gennemgang af data indsamlet i den seneste måned eller deromkring, som gjorde det muligt for ligaen at analysere virkningen af ​​Omicron-varianten.

Sills sagde, at antallet af positive tilfælde for spillere og personale er faldet i hver af de seneste tre uger, et tegn på, at truslen fra varianten er ved at forsvinde. Han sagde, at vaccinerede og uvaccinerede spillere afsmitter virussen på lignende måder, og at hold ikke har set udbrud, selv efter at spillere og personale fik lov til at vende tilbage efter fem dage, hvis de ikke havde nogen symptomer.

“Vi ønskede at få 30 dages Omicron-data under vores bælte,” sagde Sills. “Vi ser tydeligt, at sagstallene falder.”

Ligaen sagde, at alle spillere ville blive genstand for “forbedret symptomscreening”, og enhver spiller eller medarbejder, der rapporterer symptomer, vil blive testet “prompt” og isoleret, indtil resultaterne af deres hurtige test er modtaget. Ligaen vil også fortsætte med at lave “målrettet overvågningstest”.

Sills pressede tilbage på ideen om, at ligaen ved at reducere testfrekvensen forsøgte at undgå at lære, om spillere var inficeret for at holde dem på banen til slutspillet.

“Det er ikke fordi, vi ikke leder,” sagde han. “Jeg tror, ​​at tallene er faldende.”Kilde link