Nedskæringer til Bidens udgiftsregning bør ikke skade handicappede amerikanere


Mens kongressen debatterer præsident Bidens “Build Back Better” -dagsorden og forhandler a 3,5 milliarder dollars udgiftsregning, bliver mindst en afgørende del af lovforslaget svækket. Husets energi- og handelsudvalg skar Biden’s oprindelige løfte om 400 milliarder dollars i finansiering af hjemme- og samfundsbaserede tjenester med mere end halvdelen, til 190 milliarder dollars over 10 år. Disse væsentlige tjenester hjælper handicappede og ældre med at modtage den pleje, de har brug for, og giver dem mulighed for at bo i lokalsamfund og uden for menighedsindstillinger som gruppeboliger, plejehjem og langsigtede rehabiliteringscentre. Disse tjenester kan omfatte forberedelse af mad, rengøring og andre gøremål, hjælp til påklædning og transport. Senatorer forhandler nu lovforslaget og giver hjemme- og lokalsamfundsbaserede serviceforkæmpere mulighed for at skubbe til mere finansiering.

Det er vigtigt, at disse fortalere har mobiliseret flere demokratiske kongresmedlemmer at forpligte sig til at reformere Supplemental Security Income, et centralt program mod fattigdom, i udgiftsplanen. House Ways and Means -udvalget, der har ansvaret for at tilføje det til pakken, omfattede ikke foranstaltningen. Den undladelse risikerer at efterlade mange handicappede, og fortalere for handicappede presser på for at sikre, at disse kritiske foranstaltninger tilføjes igen, når regningen lander i Senatet.

Jeg leverede vidnesbyrd tirsdag til Senatets underudvalg om social sikring, pensioner og familiepolitik og opfordrede senatorer til at imødekomme behovet for handicappede. Næsten en fjerdedel af amerikanske voksne har et handicap, hvoraf mange er afhængige af SSI eller hjemmebaserede og samfundsbaserede tjenester for at overleve. At lade disse foreslåede reduktioner og undladelser blive ved med at være mere end bare etisk forkert; det ville også udgøre en fornærmelse mod de handicappede samfund, der i årtier har samlet sig og trofast støttet progressive dagsordener.

'); }

Udtalelsesdebat
Vil demokraterne møde en midtvejsudslettelse?

For mig, en handicappet person, der har brugt det meste af mit liv på at kæmpe for tjenester og støtte til mig og andre handicappede, er denne kamp både offentlig og personlig. I løbet af det sidste halvandet år har jeg set mange af mine med handicappede amerikanere dø af Covid og relaterede årsager. Det større handicapfællesskab – bestående af personer med en lang række handicap, herunder svækket immunsystem – er blevet hærget af pandemien. Tallene burde chokere os alle: Næsten 8 procent af langtidsplejerskerne er døde af sygdommen, og tegnede sig i det mindste 34 procent af covid-relaterede dødsfald i USA, ifølge data indsamlet af Covid Tracking Project gennem marts 2021. Mange flere personer med kroniske sygdomme blev unødigt bragt i fare på grund af dårlige afbødningsstrategier som f.eks inkonsekvente maskeregler, dårlig kontaktsporing og ustabil udrulning af vaccinen.

Samtidig havde mange handicapmodtagere svært ved at kvalificere sig til stimulus kontrol på grund af manglende skatteoplysninger eller en opbremsning i offentliggørelsen af ​​data, der viser personer som SSI- eller socialsikringshandicapforsikringsmodtagere. Da de modtog deres checks, nogle mistet en del af deres fordele på grund af en misforståelse: Nogle sagsbehandlere fra Social Security Administration troede fejlagtigt, at stimuleringsbetalinger kunne tælles med til en persons $ 2.000 aktivgrænse.

Det var ikke længe siden, at amerikanerne rosede handicaprettighedsaktivister og fortalere for kæmper for at bevare Affordable Care Act og skubber tilbage mod Trump -administrationens skadelige politik. Jeg var på jorden gennem denne indsats og hjalp med at organisere Women’s March Disability Caucus i 2017. Marchen hjalp med at genoplive aktivisme inden for handicapbevægelsen, med en af ​​de største demonstrationer eksplicit at inkludere handicapfællesskabet. Den sommer, da Trump -administrationen og republikanerne i kongressen truede med at vælte Affordable Care Act, samarbejdede progressive organisationer med handicaprettigheder og justitsaktivister og fortalere for at beskytte den skelsættende lov om sundhedspleje. Slående billeder af Handicappede at blive trukket ud af kongressens kontorer, som fik national medieopmærksomhed, har sandsynligvis hjulpet med at overbevise nogle lovgivere.

I dag, da kongressen snubler over dollars og øre, bliver jeg mindet om somre, jeg tilbragte som ung voksen, og levede på godt 600 dollars om måneden i SSI -fordele og stressede over mine kreditkortregninger og stigende studielånegæld. I løbet af skoleåret kunne jeg stole på universitetets måltidsplaner betalt af føderale lån. I løbet af somrene levede jeg ofte på instant ramen, jordnøddesmør og ryk. Jeg understregede de små penge, jeg tjente på at arbejde på sommerlejre, bekymret for, at mine SSI -fordele ville falde og efterlade mig i endnu større gæld.

Oprindeligt udnævnt til det førende program for bekæmpelse af fattigdom for handicappede, fanger det længe forsømte SSI-program nu handicappede i fattigdom. Nuværende maksimale fordele er $ 794 om måneden – langt under føderal fattigdomsgrænse – og ville ikke dække gennemsnitlige lejepris i de fleste stater. Ifølge Urban Institute kan opdatering af SSI -programmet ved at øge fordele, hæve aktivgrænser og justere mængden af ​​indkomst, der påvirker ydelser, hjælpe med at løfte 3,3 millioner mennesker ud af fattigdom.

Handicapfællesskabet har støttet progressive gennem årtierne, især i de tumultrige fire år af Trump -formandskabet. Det er nu tid for progressive at støtte os. Lovgivere kan ikke se isoleret på hinanden på SSI-programmet eller hjemme- og samfundsbaserede tjenester; programmerne går hånd i hånd. Alt for mange handicappede har lidt under luner af politisk tidevand og nationale katastrofer. Lovgivere skal opretholde idealerne og løfterne om Amerikanere med handicaplov og Olmstead beslutning mens de debatterer “Build Back Better” -dagsordenen. De skal skabe et sikrere og mere retfærdigt miljø for de millioner af handicappede amerikanere til at leve uden for institutioner og forfølge deres drømme – ligesom jeg har været så heldig at gøre – takket være netop de programmer, som kongressen overvejer i dag.

Mia Ives-Rublee er direktør for Disability Justice Initiative i Center for American Progress.

The Times er forpligtet til at udgive en mangfoldighed af bogstaver til redaktøren. Vi vil gerne høre, hvad du synes om dette eller nogen af ​​vores artikler. Her er nogle Tips. Og her er vores email: letters@nytimes.com.

Følg afsnittet New York Times Opinion om Facebook, Twitter (@NYTopinion) og Instagram.

Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *