Capitol Fox’s tre sæt aflivet efter eksponering for rabies


WASHINGTON – De tre børn af en ræv, der blev fanget på grunden af ​​Capitol, er blevet aflivet, fordi de blev udsat for deres rabiate mor, meddelte byens sundhedsembedsmænd torsdag, i endnu en tragisk vending til hundesagaen, der har grebet Washington.

“Tre rævesæt blev genfundet fra hulestedet for hunræven, der testede positiv for rabies,” sagde erklæringen fra DC Health. “Da moderen blev testet positiv for rabiesvirus, og kittene kunne være blevet afsløret under pleje eller andre midler, var de ikke længere i stand til at blive sikkert rehabiliteret og blev aflivet på en human måde.”

Meddelelsen føjede endnu en dyster åbenbaring til fortællingen om en vild rødræv, der havde strejfet rundt på grunden af ​​Capitol og kortvarigt fanget dem, der bor og arbejder omkring Kongressen. Lovgivere, hjælpere og journalister havde i første omgang reageret med forvirring og beundring over tilstedeværelsen af ​​dyret – og derefter med sorg og alarm, da Capitol-ræven blev aflivet, så hun kunne blive testet for rabies.

Den afdøde vixens børn – kendt som kits – blev fundet og fanget i onsdags, omkring samme tid som deres mor blev fanget. En erklæring fra DC Health havde sagt, at embedsmænd besluttede, hvad de skulle gøre med de unge.

Så kom meddelelsen, at moderen var testet positiv for rabies. Det satte gang i en byge af spekulationer om, hvem der kunne have været udsat for den dødelige virus. Ræven bed mindst ni mennesker på Capitol Hill tirsdag, og muligvis et kongresmedlem aftenen før. Kongressens behandlende læge reagerede ikke på anmodninger om kommentarer.

Repræsentant Ami Bera, en californisk demokrat, som havde rapporteret at være blevet bidt af en ræv nær Capitol mandag aften og blev behandlet kort efter, sagde onsdag, at han følte sig “sund” og var tilbage på arbejde.

Ximena Bustillo, en fødevare- og landbrugspolitisk reporter for Politico, der var blevet bidt tirsdag, sagde onsdag, at hun havde modtaget en indledende omgang behandlinger for rabies.

DC Health-embedsmænd besvarede ikke spørgsmål om de andre bidofre, eller om der ville blive truffet yderligere foranstaltninger for den lokale rævepopulation. En tidligere udtalelse fra sundhedsstyrelsen bemærkede, at det “ikke vil foretage en opsamling af sunde ræve i området”, men det var før den fangede ræv viste sig at være rabiat.

Der er en lang historie med små dyr, der strejfer rundt på grunden af ​​Capitol. Der har været flere registrerede hændelser med vaskebjørne, der slapper af på Capitol-kuplen. En sådan vaskebjørn blev fanget i 2015, lokket ind i et ventende bur med tunfisk, ifølge Architect of the Capitol’s office.

Billede

Kredit…via Architect of the Capitol’s office

De allestedsnærværende egern i Washington blev introduceret til Capitol-området allerede i 1899 af Elliott Woods, som senere blev officielt udnævnt til Capitols arkitekt. (Mens CDC bemærker det egern har ikke været kendt at overføre rabies til mennesker, har DC Health påpeget mindet beboerne om ikke at fodre egerne.)

Mr. Woods overvejede også at købe en flok får for at slå sig løs og græsse på Capitol-området. Til sidst afviste han en tilbud fra en bonde i Virginia i 1921 — højst sandsynligt til den evige taknemmelighed fra nutidens beboere af Capitol.

“Eksperimentet blev afprøvet i de sidste par år omkring Det Hvide Hus og monumentområdet,” skrev Mr. Woods som svar, tyder på, at det ikke gik godt.

Andre, nyere eksperimenter med at støtte det lokale dyreliv har haft større succes. The Architect of the Capitol and City Wildlife byggede anderamper i 2017 for at hjælpe ællinger, der havde taget ophold i Capitol reflekterende pool komme ind og ud.

I januar var en sneugle set oppe på Senatets bygninger blev en mindre berømthed på Capitol Hill, hvor beboere og kongrespersonale fulgte dens bevægelser i håb om et glimt.

Og vilde ræve har tidligere lokket Kongressen (skønt de mangler den rædselsvækkende udvikling af en rabiesdiagnose), med tidligere gentagelser af “Capitol-ræven” dukkede op så sent som i 2014.

Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.