Republikanerne knytter fejlagtigt Bidens immigrationspolitikker til mangel på babyformel


WASHINGTON – Republikanske lovgivere har misvisende antydet, at Biden-administrationen sender modermælkserstatning til udokumenterede immigranter på bekostning af amerikanske familier midt i en national mangel.

Rundt om i landet, mere end 40 procent af formler er udsolgt, forårsaget af forsyningskædeproblemer og lukningen af ​​en større produktionsfabrik i februar. Den begrænsede tilgængelighed har efterlod forældre desperate og forsøgte at finde en løsning. Biden-administrationen annoncerede beskedne skridt torsdag for at løse krisen, og formanden Nancy Pelosi sagde fredag, at House ville tage skridt til spørgsmålet næste uge.

Manglen er blevet foder for politiske angreb fra republikanere, som har smeltet spørgsmålet sammen med kritik af administrationens immigrationspolitik. Demokrater har imødegået, at de, der er imod at give migrantbørn modermælkserstatning, tilhører en “pro sultemøde,” som en lovgiver udtrykte det.

Men det er unøjagtigt at antyde, at præsident Biden vælger at prioritere immigrantbørns behov frem for amerikanske børns. At give mad – som modermælkserstatning – og vand til migrantbørn, der er tilbageholdt ved grænsen, er påkrævet af en retssag, og Trump-administrationen overholdt også dette krav. Og det er usandsynligt, at mængden af ​​formel på lager i arresthusene på en meningsfuld måde ville lette manglen.

Her er et faktatjek.

Hvad der blev sagt

Dette er misvisende. Regeringen skal sørge for mad, inklusive modermælkserstatning, og vand til migrantbørn, der er tilbageholdt ved grænsen, som en del af et forlig i en gruppesøgsmål, der oprindeligt blev anlagt mod Reagan-administrationen og afgjort under Clinton-administrationen i 1997.

Det Flores bosættelsesom det er kendt, fastlagde den passende behandling af børn tilbageholdt af immigrationsembedsmænd, herunder at holde dem i “sikre og sanitære” faciliteter og sørge for “drikkevand og mad efter behov.”

I henhold til forliget gik regeringen også med til hurtigt at løslade børn fra tilbageholdelse. For at komme rundt om Flores og tilbageholde voksne, der rejste med børn, adskilte Trump-administrationen familier ved grænsen. Da denne politik fremkaldte enorme tilbageslag, udarbejdede administrationen regler for at erstatte Flores, men en føderal dommer i sidste ende afviste denne indsats.

På trods af Trump-administrationens antipati over for forliget, overholdt den ikke desto mindre Flores behov for mad og vand. Generalinspektør rapporterer i 2018, 2019 og 2020 fandt ud af, at alle grænsepatruljefaciliteter, som efterforskere besøgte, havde babyerstatning til rådighed. EN nyhedsmeddelelse fra told- og grænsebeskyttelse i 2019 bemærkede også, at faciliteterne gav formel.

Kongressen selv har eksplicit citeret modermælkserstatning i finansieringslovgivningen for told- og grænsebeskyttelse. For eksempel gav lovgivere agenturet 40,2 millioner dollars i 2019 for “varer som mad, modermælkserstatning og bleer.”

Som de fleste offentlige myndigheder køber told- og grænsebeskyttelse forsyninger i løs vægt, typisk måneder eller år i forvejen. For eksempel bureauet tildelt en multimillion-dollar kontrakt til en fødevaredistributør i 2015 for fem års måltider til tilbageholdte migrantbørn i Rio Grande Valley-sektoren.

Told- og grænsebeskyttelse svarede ikke på spørgsmål om deres indkøbsproces for formel. Men agenturet sagde i en erklæring, at “at sikre, at migranter, herunder børn og spædbørn, i vores varetægt får deres grundlæggende behov opfyldt, er i tråd med denne administrations forpligtelse til at sikre sikre, velordnede og humane processer ved vores grænse.” Agenturet, sagde erklæringen, “overholder alle gældende regler for køb af produkter, der bruges i CBP-faciliteter.”

Steven L. Schooner, professor i lov om offentlige indkøb ved George Washington University, var skeptisk over, at agenturets indkøb havde nogen effekt på det nuværende udbud af modermælkserstatning.

“Jeg er ekstremt overbevist om, at enhver mængde formel, som DHS/CBP køber, statistisk svarer til nul i form af markedsandele,” skrev han i en e-mail med henvisning til agenturet og Department of Homeland Security. “Ja, jeg ville blive chokeret, hvis regeringen købte nogen betydelig mængde.”

Der var 3,6 millioner fødsler i USA i 2020, det seneste år med tilgængelige data. Antallet af spædbørn tilbageholdt med deres familier ved grænsen er langt, langt mindre. Immigrationsmyndighederne anholdt knap 38.000 mennesker rejser med et familiemedlem i marts. Typisk bliver familier tilbageholdt i ikke længere end tre dage, hvilket betyder, at mængden af ​​modermælkserstatning, som spædbørn indtager, mens de er tilbageholdt, ville være ubetydelig.

“Hvis nogen mener, at vi skal sulte indvandrerbørn, så kan DHS/CBP’s forsyning og forsyning i transit blive omdirigeret,” tilføjede Mr. Schooner.

Kilde link