Ozy Media er anklaget i en retssag for ‘svigagtig adfærd’.


En fondsforvalter, der investerede mere end $ 2 millioner i Ozy Media anlagde mandag en retssag med påstand om, at virksomheden “engagerede sig i svigagtig, vildledende og ulovlig adfærd.”

Retssagen, anlagt af LifeLine Legacy Holdings i Beverly Hills, Californien, hævder, at Ozy ikke afslørede relevante fakta om sin forretning i februar, da LifeLine overvejede sin investering.

LifeLine citerer et telefonmøde, der fandt sted samme måned mellem Ozy og Goldman Sachs. På dette opkald, som The New York Times rapporterede, en Ozy executive udgav tilsyneladende en YouTube -chef; formålet med efterligningen var at forsikre Goldman -teamet om, at videoer produceret af Ozy var en succes på YouTube.

I sin juridiske klage sagde LifeLine, at Ozy burde have videregivet oplysninger om dette opkald. “Havde LifeLine kendt de foregående fakta, havde det aldrig investeret i Ozy Media,” hedder det i retssagen.

Sagen blev indgivet til den amerikanske distriktsdomstol i det nordlige distrikt i Californien, hvor Ozy Media er baseret. LifeLine sagde, at det blev henvendt af Ozys medstifter og driftskontor, Samir Rao, i slutningen af ​​2020.

LifeLine siger i retssagen, at Rao og Carlos Watson, grundlæggeren af ​​Ozy Media, havde fortalt LifeLines ledere, at Goldman Sachs planlagde at foretage “en betydelig investering” i virksomheden.

LifeLine gik med til at investere 2 millioner dollars i Ozy Media i 2021 efter at have modtaget forsikringer om, at Ozy havde en “stærk forretningsresultat, investeringer fra højt profilerede institutionelle investorer, høje seermetrik og kompetent og ærlig virksomhedsledelse”, ifølge retssagen.

Omkring maj 2021, hævder sagen, sagde Rao til LifeLine, at Alphabet eller et af dets Google -datterselskaber førte endnu en finansieringsrunde med en investering på 30 millioner dollars i Ozy Media. LifeLine købte derefter omkring $ 250.000 i aktier som en del af denne indsamlingsrunde.

Ozy sagde i en erklæring fredag, at den var lukket ned. I tv -optrædener mandag sagde Mr. Watson, virksomhedens chef, at han forsøgte at bringe virksomheden tilbage til live.

LifeLine søger en nævningeting. Det har også bedt om, at det skal refunderes for alle de penge, det gav Ozy, og har bedt domstolen om at tildele straffeerstatning.

Dette er en udviklende historie. Tjek tilbage for opdateringer.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *