Sharone Mitchell Jr. og den progressive sag mod våbentilladelser


Enhver dag nu vil højesteret tage stilling til en sag, der dramatisk kan udvide våbenrettighederne i USA. Sagen er, ikke overraskende, bakket op af National Rifle Association. Men det har også genereret støtte fra typisk liberale offentlige forsvarere, som Sharone Mitchell Jr.

[You can listen to this episode of “First Person” on Apple, Spotify or Google or wherever you get your podcasts.]

Mitchell er den offentlige forsvarer for Cook County, som omfatter Chicago – en by med nogle af de strengeste våbenlove i landet. Da han voksede op på South Side, blev Mitchell opdraget til at tro, at våben er farlige og skadelige, og det blev forstærket af hans erfaringer som offentlig forsvarer og fortaler for våbenkontrol. Men disse oplevelser har også fået ham til at tro, at love om våbentilladelse er skadelige.

(En fuld udskrift af episoden vil være tilgængelig middag på Times hjemmeside.)

Billede
Kredit…edwardolive, via Getty Images

“First Person” er produceret af Derek Arthur, Christina Djossa, Jason Pagano, Cristal Duhaime, Olivia Natt og Courtney Stein. Showet er redigeret af Kaari Pitkin, Stephanie Joyce og Lisa Tobin. Original scoring af Isaac Jones, Pat McCusker og Carole Sabouraud. Mixing af Isaac Jones. Faktatjek af Mary Marge Locker. Publikumsstrategi af Shannon Busta, med redaktionel støtte fra Kristina Samulewski. Den udøvende producent af Opinion Audio er Irene Noguchi, og direktøren for New York Times Audio er Paula Szuchman. Hjælp til faktatjek i denne uge fra Will Peischel.Kilde link