Trumpet, a Bloodhound, vinder Best in Show i Westminster


TARRYTOWN, NY – Trompet, en storslået rynket og rynket blodhund fra Illinois, vandt Best in Show ved Westminster Kennel Club Dog Show onsdag aften, hvor han kiggede efter en hård skare af konkurrenter, der inkluderede en fluffy samojed, en silkeblød malteser og en schæferhyrde.

Trompet, der poserede foran en massiv sølvkop og et væld af bånd i den traditionelle mesters glamouroptagelse efter sejren, havde ikke meget at sige. Men han så hver eneste tomme ud som mesteren, hans lugubre ansigt og spørgende luft af en eller anden grund tilføjede, snarere end at forringe, hans værdighed. Han er den første blodhund, der vinder Westminster.

“Jeg var chokeret,” sagde Heather Buehner, trompetens handler.

“Der var syv smukke hunde i den ring. Du ved, jeg føler nogle gange, at en blodhund måske er lidt af en underdog. Så jeg var fuldstændig begejstret.”

Chokerende, sagde hun, deltog Trumpet i sin første hundeudstilling i januar.

Billede

Kredit…Hiroko Masuike/The New York Times

Andenpladsen, eller Best in Show Reserve i Westminster sprogbrug, blev tildelt en sejrrig fransk bulldog ved navn Winston.

Showet, der traditionelt afholdes om vinteren i Madison Square Garden, blev af pandemi-relaterede årsager flyttet til Lyndhurst, en landejendom her, for andet år i træk. De indledende runder blev afviklet i udendørs ringe, og gruppe- og Best in Show-runder blev afviklet i et stort telt fyldt med et lille, men entusiastisk antal hundeinteresserede.

Det var næppe det samme som et typisk år, selvom den velkendte lyd af Frank Sinatra, der sang “New York, New York”, fyldte forstadsluften sidst på aftenen. Tilbage i Midtown, omkring 40 km sydpå, lyste Empire State Building op i lilla som en anerkendelse af hundeudstillingen.

Trompet, som er 4 år gammel, var med sin træls gangart og tunge facon ikke nødvendigvis det førstevalg blandt tilskuere, der så ud til at blive tiltrukket af mere sprudlende og sprudlende hunde. Aftenens største jubel var forbeholdt Striker, en karismatisk og blændende hvid samojed, som var en af ​​de syv gruppevindere.

Angriberen nåede også finalen sidste år, kun for at tabe til en lille pekingeser ved navn Wasabi.

Men Trumpet havde det specielle, som championhunde har. Og han kommer fra at vinde aktier. Hans oldefar, Trigger, havde engang rekorden for hunden med de længste ører, ifølge Guinness Book of World Records. Triggers højre øre var 13,75 tommer langt; hans venstre var 13,5 tommer lang.Kilde link