For Mets rider kavaleriet ind på en Rumble Pony


HARTFORD, Connecticut — En es-højrehåndsspiller med 3.000 strikeouts og et Hall of Fame-resumé indtog højen på Citi Field onsdag eftermiddag. Han fyrede otte shutout innings mod et hold på førstepladsen på vej mod en sejr. Det passede præcist med Mets’ vision for deres sommer, bortset fra en stor detalje.

Pitcheren var Justin Verlander fra Houston Astros, ikke Max Scherzer fra Binghamton Rumble Ponies. Scherzer holdt styr på spillet, et 2-0 Mets-tablangvejs fra.

“Jeg så stumper og stykker af det, ikke helt,” sagde Scherzer onsdag aften, uden for det besøgende klubhus i Dunkin’ Donuts Park, hvor han kastede 80 baner i en genoptræningsstart mod Class AA Hartford Yard Goats. “Men jeg er klar over, hvad der skete de sidste par dage.”

Det, der skete, var to hjemmetab til Astros, hvilket matchede Mets’ to nederlag i Houston i sidste uge. Scherzer slog ikke op for Mets hele måneden, da han kom sig over en skrå skade, han pådrog sig den 18. maj. Mets vandt 13-12 i juni, stadig på toppen af ​​National League East, men slingrede som Atlanta Braves nærmer sig hurtigt.

Billede

Kredit…Yehyun Kim for The New York Times

Da juni begyndte, var Braves 10½ kampe efter Mets. Inden torsdagens kamp i Philadelphia var de 21-5 i juni, hvilket gjorde en franchiserekord fra Atlanta-æraen for sejre på en måned og uafgjort inden for tre kampe efter føringen.

Mets’ angreb – ikke deres pitching – har sprudlet i Scherzers fravær. Holdet ramte kun .232 i juni med en .301 on-base-procent og en .369 slugging-procent. Kun to NL-hold ankom til den sidste dag i måneden med en dårligere juni OPS end Mets’ .670: de også kørte Pittsburgh Pirates og Arizona Diamondbacks.

Mets havde et gennemsnit på 4,32 i løbet af måneden, kun 0,01 højere end deres mærke i maj. Taijuan Walker arbejdede syv og en tredjedel pointløse innings i onsdags og har slået op som en All-Star, siden Scherzer faldt. Fyldningerne har været solide.

“Hvad David Peterson har været i stand til at gøre, hvad Trevor Williams har været i stand til at gøre – de har virkelig holdt fortet nede,” sagde Scherzer. “De har virkelig slået godt og givet boldklubben nogle kvalitetsstarter og kvalitetsinnings. Det er derfor, forspringet er, hvad det er og ikke endnu lavere.”

Mets spiller 14 af deres næste 17 kampe mod hold med tabsrekorder, startende med tre hjemme denne weekend mod Texas Rangers. De vil også møde Cincinnati Reds, Miami Marlins, Braves og Chicago Cubs før All-Star-pausen. Scherzer stiller op til at starte tre af disse kampe efter at have erklæret sit genoptræningsstop for overstået onsdag.

“Jeg er god til at gå,” sagde han.

Billede

Kredit…Yehyun Kim for The New York Times

Scherzer – der sagde, at han kunne have startet for Mets i onsdags – brugte alle sine baner på tværs af fire og to tredjedele innings, slog otte ud med én gang og nåede 97 miles i timen med sin fastball. Yard Goats fik fire hits og havde tre stjålne baser fra Scherzer og catcher Francisco Álvarez, Mets’ topprospekt, som ryddede tribunen til venstre med sit 18. hjemmeløb.

The Rumble Ponies vandt, 7-3og Scherzer købte postgame-opslaget, i overensstemmelse med baseball-skikken for store ligaer, der passerer gennem gården.

“De spiser godt i aften,” sagde Scherzer.

Scherzer havde gennemgået sin pregame rutine i udmarken under en resultattavle toppet af en kæmpe Dunkin’ kaffekop. Han øvede sin levering uden en bold eller handske, strakte sig fra side til side, kneb med benene, jog langs advarselsbanen og spurtede et par gange fra venstre midterfelt til et sted nær venstre feltlinje.

Scherzer bar ponyernes pudderblå alternative trøje, “Bing” i skrift over Binghamton, NY, skyline med varmluftsballoner nær skuldrene. Han missede en anden alternativ trøje med et par dage; sidste lørdag tog holdet banen som Binghamton Stud Muffins.

Da han missede sin plads med en pitch, ville Scherzer grimasere og knække sin handske til returkastet fra Álvarez. I de fleste tilfælde kom han lige tilbage med den samme pitch og lagde den, hvor han ville. Han ønskede at blive i endnu en dej eller to – “Min arm føles fantastisk,” sagde han – men vidste, at han havde nået sin tonehøjde.

“Vi ved alle, at han er den mest intense fyr derude,” sagde Binghamtons pitching-træner Jerome Williams, der tilbragte 11 sæsoner i majors og overlappede i flere med Scherzer.

Billede

Kredit…Yehyun Kim for The New York Times

“Hans sidste udflugt, han var direkte låst inde, gik frem og tilbage og lavede de normale Max Scherzer-ting. Det var måske kun fire innings, men han var fokuseret i de fire innings. Han forbereder sig rigtigt; han kender en rutine og ved, hvad han skal gøre for at gå derud og optræde. Og det er den ene ting, som jeg kan lide, at mine kander ser, at det er det, der skal til. Se hvor længe han har gjort det.”

Før disse to starter for Binghamton havde Scherzer, der fylder 38 i juli, ikke slået op i de mindreårige siden 2010 med Toledo Mud Hens. I mellemtiden har han vundet tre Cy Young Awards, næsten 200 sejre og, ved udgangen af ​​hans Mets-kontrakt, omkring $350 millioner.

Mets gav Scherzer den højeste årsløn i major leagues historie – 43,3 millioner dollars om året – i sin treårige aftale på 130 millioner dollars den 1. december. I otte starter var han lige så dominerende som normalt: 5-1 med 2,54 ERA, masser af strikeouts og ikke mange base runners. Han er klar til at vende tilbage til den standard.

“Nu er det mere kun fokuseret på pitching, så jeg føler mig virkelig sikker, når jeg går gennem denne tur nu, om hvordan jeg vil forberede mig til min næste start,” sagde Scherzer. “Det bliver ikke så meget genoptræning i processen, så jeg tror virkelig ikke, det kommer til at overbelaste skråningen på dette sving. Det giver mig mulighed for at starte næste gang om fem dage.”

Jacob deGrom, Mets’ andet es, har været lukket ned hele sæsonen med en stressreaktion i hans højre skulderblad. Han vil snart krydse et-års mærket siden hans sidste major league-optræden, men kastede 27 baner i live batting-træning i denne uge og kan snart være klar til sin egen genoptræningsopgave.

Billede

Kredit…Yehyun Kim for The New York Times

På grund af afskedigelsen – og følelsen af, at han simpelthen kastede for hårdt i sidste sæson til, at hans røragtige stel kan modstå – virker det urealistisk, i hvert fald i første omgang, at forvente Cy Young-versionen af ​​deGrom, når han vender tilbage.

Scherzer er anderledes. Når han er tilbage, er han tilbage fuldt ud. Han fik, hvad han ville have i Yard Goats-landet, men det var en koncert med kun én nat.

“Fed lille park, godt at tjekke en anden by fra min liste,” sagde Scherzer. “Forhåbentlig er det det.”Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.