Florida-mand sigtet for tyveri i fjernelse af R2-D2 på Disney Hotel


En mand fra Florida, der sagde, at han søgte et sikkerhedsjob i Walt Disney World i Florida, ville imponere sine kommende chefer.

Så for at fremhæve, hvad han sagde, var virksomhedens lemfældige tilsyn, tog manden, David Proudfoot, den grå T-shirt, beige bukser og Disney-navneskilt båret af ansatte på et Disney-resort, Swan Reserve, og fjernede en R2-D2 “Star Wars” droid samt en uidentificeret spillemaskine, sagde myndighederne.

R2-D2 kunne have været den droid, han ledte efter, men Mr. Proudfoots test af Disneys sikkerhed gav bagslag: Han blev anklaget for stort tyveri og obstruktion af falske oplysninger, ifølge en arrestationsrapport dateret 31. maj.

Mr. Proudfoot, 44, fra Kissimmee, Fla., indrømmede over for efterforskerne, at han flyttede droiden, som var vurderet til op til $10.000, og spillemaskinen, skrev stedfortræder Christopher Wrzesien fra Orange County Sheriff’s Office i rapporten.

Stedfortræder Wrzesien skrev, at hr. Proudfoot havde “midlertidigt flyttet” droiden fra hotellets tredje sal til et ukendt sted. Med hensyn til spillemaskinen fortalte Mr. Proudfoot til deputerede, at han ifølge rapporten ikke havde til hensigt at flytte den væk fra ejendommen.

Han fortalte efterforskerne, “han havde en ansøgning om Walt Disney World Security under behandling og flyttede genstandene for at vise svagheder i resorternes sikkerhed i håb om at sikre et bedre betalt job hos WDW,” hedder det i rapporten.

Hr. Proudfoot kunne ikke nås for en kommentar lørdag, og en advokat for ham var ikke umiddelbart tilgængelig. Repræsentanter for Walt Disney World og Orange County Sheriff’s Office reagerede ikke på anmodninger om kommentarer.

Da myndighederne først ankom til Svanereservatet den 31. maj, fandt de Mr. Proudfoot forklædt som en virksomhedsarbejder, skrev vice Wrzesien.

Han gav oprindeligt efterforskerne et falsk navn på David E. Rodgers, men ingen med det navn var ansat i virksomheden. Mr. Proudfoot sagde også, at hans managers navn var en Disney-medarbejder, der arbejdede i Californien, ikke Florida, ifølge rapporten.

Stedfortræder Wrzesien ledsagede Mr. Proudfoot for at hente genstande fra et skab, og Mr. Proudfoot tog en rute, der virkede inkonsistent med medarbejders procedurer, hedder det i rapporten.

“På et tidspunkt tog David os op til en trappeopgang, der fører til ledelseskontorerne,” skrev næstformand Wrzesien. “Da jeg spurgte David, hvor vi skulle hen, sagde han ‘Åh, jeg troede, du ville tale med min leder for at bekræfte min ansættelse.”

Efterforskere bekræftede Mr. Proudfoots rigtige navn med et Florida-kørekort, han havde i sin besiddelse, hedder det i rapporten.

Mr. Proudfoot er blevet forbundet med andre tyverier i Disney-ejede ejendomme, der førte til R2-D2-sagen.

I januar, på Four Seasons Resort, viser sheriffens optegnelser, at han var bundet til tyveri af badeværelsesprodukter til en værdi af omkring $735 fra mændenes omklædningsrum. Den næste måned blev han arresteret efter at have købt en guldhalskæde til en værdi af mere end $700 ved at identificere sig selv som gæst under et andet navn.

Den 16. maj blev hr. Proudfoot sigtet i forbindelse med tyveri af badeværelseslamper og et håndklædeskab fra fitnesscentret på Disneys Fort Wilderness Resort. Han indrømmede også at have brudt ind i mindst tre arkademaskiner på Walt Disney World-ejendomme, hedder det i rapporten.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.