Manchin forsvarer tilbagetog på klima- og skatteplaner og kræver mere tid


WASHINGTON – Senator Joe Manchin III, demokrat fra West Virginia, forsvarede fredag ​​sin beslutning om at trække stikket til sit partis bestræbelser på at vedtage en større klima-, energi- og skattepakke denne sommer, og antydede, at han muligvis stadig er åben for at støtte en sådan handling senere. i året.

Mr. Manchins kommentarer, i et interview med en radiovært i West Virginia, var det seneste tilfælde, hvor den konservativt orienterede senator har dinglet muligheden for, at han i sidste ende kunne støtte centrale dele af præsident Bidens dagsorden, selvom han placerer sig selv som den vigtigste hindring. at gennemføre dem.

Hans bemærkninger kom dagen efter, at han i en privat samtale med senator Chuck Schumer fra New York, flertalslederen, antydede, at hvis demokraterne gik frem som planlagt med en lovpakke denne sommer, ville han ikke acceptere nogen klima- eller energiforanstaltninger eller skatteforhøjelser. på velhavende amerikanere eller virksomheder.

I interviewet med radioværten, Hoppy Kercheval, sagde hr. Manchin, at han havde fortalt hr. Schumer, at han ønskede at vente med at handle på klima- og skatteforslag, indtil inflationstallene for juli måned var offentlige.

“Lad os vente, indtil det kommer ud, så vi ved, at vi går ned ad den vej, det ikke vil være inflammatorisk, for at tilføje mere til inflationen,” sagde Mr. Manchin, at han havde fortalt Mr. Schumer. Han tilføjede: “Kan vi ikke vente med at sikre, at vi ikke gør noget for at tilføje det? Og jeg kan ikke tage den beslutning om grundlæggende afgifter af nogen art, og heller ikke om energi og klima.”

Skulle demokrater insistere på at skubbe fremad med lovgivningsmæssige tiltag inden da, sagde Mr. Manchin, at de kun skulle handle på forslag, der sigter mod at sænke omkostningerne til receptpligtig medicin og udvide udvidet tilskud til Affordable Care Act.

Denne holdning svækkede effektivt mulighederne for handling i de kommende dage på en kritisk prioritet for demokraterne og antydede kraftigt, at medmindre de helt opgav klima- og skatteforslagene, ville de risikere at være ude af stand til at redde nogen del af deres underskrift indenrigspolitiske pakke inden midtvejsperioden. kongresvalg i november. Inflationstallene for juli er planlagt til at blive offentliggjort den 10. august, efter at Senatet vil have forladt Washington til en fem ugers sommerpause.

Når lovgiverne vender tilbage i september, vil de kun have et begrænset tidsrum til at handle på pakken. Og de er ivrige efter at give sig selv så meget tid som muligt til at føre valgkamp på det, de passerer inden valget i november.

Ventespillet placerede Mr. Manchin igen i centrum af en højspændt politisk og politisk forhandling for demokrater, som har knoklet i månedsvis for at vinde sin stemme på en hvilken som helst del af deres engang ambitiøse indenlandske dagsorden. De har forvrænget sig selv, så de passer til hans ofte skiftende diktater og har skruet ned for deres ambitioner gentagne gange for at holde sig inden for hans røde linjer, men de er indtil videre kommet tomhændet derfra på deres største prioriteter.

På grund af demokraternes knivtynde kontrolmargin i 50-50 Senatet og den samlede republikanske opposition til de fleste af deres topprioriteter, har Mr. Manchin en effektiv vetoret over partiets lovgivningsstrategi – og har udøvet den ofte og uden undskyldning. Med politiske ar efter et år med voldsomme forhandlinger syntes få demokrater i fredags at være villige til at satse på, at hr. Manchin ville være villig til at vende tilbage til forhandlingerne og tage klima- og energibestemmelserne op.

En senator, Martin Heinrich, demokrat i New Mexico, funderede offentligt over, hvorvidt hr. Manchin fortjente sit formandskab for Senatets udvalg for energi og naturressourcer.

Ved at bruge forkortelsen for udvalget, hr. Heinrich skrev på Twitter: “Senator Manchins afvisning af at handle er irriterende. Det får mig til at stille spørgsmålstegn ved, hvorfor han er formand for ENR.” Han tilføjede: “Dette er Øjeblikket til at møde de udfordringer, som vi vil blive bedømt af – af vores børn, børnebørn og fremtidige generationer. Vi kan ikke vente længere.”

I radiointerviewet insisterede Mr. Manchin på, at han forblev engageret i forhandlingerne, men at han ikke ville bøje sig for, hvad han beskrev som en preskampagne fra sit eget parti.

“Jeg er, hvor jeg har været – jeg ville ikke sætte mit personale igennem det her, jeg ville ikke udsætte mig selv for det her, hvis jeg ikke var oprigtig med at prøve at finde en vej frem for at gøre noget, der er godt for vores land,” Mr. Manchin sagde. “De kan ikke tage fat, fordi jeg har et ‘D’ ved mit navn, eller nogen har et ‘R’ ved deres navn, vi bør gøre, hvad den ene side vil. Det er ikke mig.”

Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.