Premier League Preview: Har Arsenal trukket det sammen? Vil United falde fra hinanden?


På en eller anden måde er det den tid igen. Lyt til den dramatiske musik, skru op for indholdsgeneratoren, og gør dig klar til at absorbere de hotteste optagelser: Premier League-sæsonen er over os igen.

Helt hvilken form denne udgave af fodboldens store hybristiske sæbeopera vil have, er naturligvis endnu ikke klart. Det er jo det sjove ved sagen.

Da de 20 hold i den rigeste liga i verden vender tilbage til banen denne weekend, er der dog flere spørgsmål, der dvæler over alt. Hvordan de besvares, vil i høj grad afgøre, hvordan tingene udspiller sig.

Billede

Kredit…Dave Thompson/Associated Press

Det åbenlyse spørgsmål før starten af ​​hver ny Premier League-sæson er, hvilket hold der sandsynligvis har vundet sagen til sidst. Desværre er det i den nuværende inkarnation af ligaen ikke en særlig interessant henvendelse. Manchester City vil vinde det, da det har fire af de seneste fem udgaver, og det vil højst sandsynligt gøre det ved at se en livlig, men i sidste ende forgæves udfordring fra Liverpool. Selvom der denne gang kun er en lille advarsel.

Tanken om, at Erling Haalands tilstedeværelse på en eller anden måde vil forstyrre Citys rytme tilstrækkeligt til at påvirke holdet, er blevet overdrevet; det kan være et akavet ægteskab i et par måneder, men begge er mere end gode nok til at trives på trods af det.

Langt vigtigere er det faktum, at Haaland i øjeblikket kun er en af ​​16 senior udespillere til Pep Guardiolas rådighed. Det ville være en risiko i en normal sæson. Denne har et fantastisk stort VM i midten, hvilket får det til at virke som et kolossalt gamble.

Billede

Kredit…Justin Tallis/Agence France-Presse — Getty Images

Det lyder som at forbande Arsenal med svag ros at antyde, at Mikel Artetas hold har vundet preseason – hovedsageligt fordi det er det – men midt i al hypen og overdrivelsen har de sidste par uger givet nogle virkelig opmuntrende tegn for spanieren og hans kollega. dokumentarstjerner.

Gabriel Jesus har bestemt kapaciteten til at være en transformerende signing, og hans tidligere Manchester City-holdkammerat Oleksandr Zinchenko er måske ikke langt bagud. Arsenal ligner et meget mere komplet hold, end det gjorde for et år siden. Måske ikke en, der er klar til at udfordre City eller Liverpool, men en, der kan afslutte klubbens lange eksil fra Champions League.

Billede

Kredit…Andy Buchanan/Agence France-Presse — Getty Images

Den største hindring for Arsenals genopstandelse ligger lige nede ad vejen. Ikke i Chelsea, hvor et kaotisk transfervindue højst sandsynligt vil ende med en stærkere og alligevel på en eller anden måde mindre sammenhængende trup, men i et Tottenham forvandlet af Antonio Conte, den slags supernovatræner, der kommer ind, presser sine spillere til det yderste og derefter imploderer. . Bekymringen, da han ankom til Spurs, var, at klubben havde en næsten diametralt modsat tilgang.

Det var tilsyneladende ikke et problem. Tottenham er meget i win-nu-mode. Ivan Perisic, Richarlison og Yves Bissouma er blevet hentet for at vende en side, der er god nok til at komme i Champions League sidste år til en, der kan skubbe til titlen. Givet sæsonens mærkelighed, det virker ikke umuligt. Spurs har faktisk én chance under Conte. Den har gjort alt, hvad den kan for at tage den.

Billede

Kredit…Ed Sykes/Action Images, via Reuters

I hvad der måske var den reneste destillation af moderne fodbold, man kan forestille sig, modtog Cristiano Ronaldo en henrivende modtagelse, da han vendte tilbage til Old Trafford sidste weekend. Manchester Uniteds fans ønskede tydeligvis, at han skulle vide, hvor meget han betød for dem, selvom han har gjort det meget tydeligt, at han ikke ønsker at blive i klubben.

Omtrent 45 minutter senere, efter at være blevet skiftet ud, forlod Ronaldo stadion i pausen, meget imod hans manager, Erik ten Hags ønsker, og tilsyneladende overbevist om, at han ikke behøvede at blive ved.

Der har, tro det eller ej, været fremskridt i Manchester United denne sommer. Ten Hag er en smart aftale. Klubben har lavet et par smarte signinger. Men det er et besynderligt fremskridt, der dæmpes af det faktum, at United ikke ser ud til at have en liste over rekrutter ud over de spillere, som Ten Hag kendte og kunne lide og underskåret af Ronaldo-sagaen. Som tingene ser ud, kan han blive tvunget til at blive, blot fordi ingen andre ønsker at underskrive ham. Hvordan Ten Hag håndterer det, vil definere de første måneder af hans regeringstid.

Billede

Kredit…Justin Tallis/AFP, via Getty Images

På én måde burde denne sæson være den bedste chance siden 2016 for et hold uden for de traditionelle Big Six at løbe om en plads i Champions League. Hele kampagnen vil blive påvirket af VM, og det er næppe latterligt at antyde, at supermagterne – fyldt som de er af spillere på vej til Qatar – kan være mere modtagelige for træthed i kølvandet.

Om et hold kan komme ud af flokken, er dog en anden sag. Newcastle sluttede sidste sæson på en Saudi-bankrolled high, men det har været væsentligt mere stille end LIV golfserien denne sommer. Leicester og Wolves ser ud til at stagnere. Det efterlader måske West Ham – styrket af et par smarte tilføjelser – som den eneste levedygtige kandidat. Endnu mere sandsynligt er det selvfølgelig, at David Moyes’ hold heller ikke kan holde tempoet ud, og at i slutningen af ​​en sæson, som ikke er nogen anden, vil alt være præcis det samme som før.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.