Fetterman planlægger sin tilbagevenden til Campaign Trail i Pennsylvania Senate Race


Tre måneder efter John Fetterman, Pennsylvanias demokratiske senat-kandidat, var sideliniet af et slagtilfældeplanlægger han at vende tilbage til kampagnesporet med et stævne næste fredag.

Mr. Fetterman, løjtnantguvernør i Pennsylvania, meddelte fredag, at han vil holde stævnet i Erie, Pa., sagde hans hold. Han står over for Dr. Mehmet Oz, berømthedslægen og den republikanske kandidat, i en af ​​landets senatkampe.

Pennsylvania kan tilbyde demokraterne deres bedste chance for at vinde et amerikansk senatssæde, og Mr. Fettermans valgdebut på spidsen af ​​den intense efterårskampagnesæson vil blive overvåget nøje. I uger efter slagtilfældet i maj forblev han stort set ude af offentlighedens øjne og udgav korte videoklip, mens han kom sig. I juni, hans kampagne erkendt at han også havde en hjertesygdom kaldet kardiomyopati. Mr. Fetterman sagde, at han “næsten var død”, og han lovede at fokusere på sin bedring.

Han er så småt begyndt at dukke op, hilser frivillige i juli og deltog i nogle personlige fundraisers, mens Dr. Oz har kritiseret ham for hans fravær fra sporet.

Nogle, der har lyttet til hr. Fetterman ved fundraising-arrangementer i de seneste uger har sagt at han virker energisk, men at det nogle gange var tydeligt, at han greb efter et ord – noget hr. Fetterman har erkendt.

“Jeg savner måske et ord i ny og næ i en samtale, eller jeg taler måske om to ord,” Mr. Fetterman fortalte Pittsburgh Post-Gazette sidste måned. “Selv da tror jeg, det er sjældent.” Han tilføjede: “Jeg føler, at vi er klar til at løbe.”

Mens Mr. Fetterman selv har haft et let personligt kampagneprogram, har han og hans team holdt et ubarmhjertigt tempo på sociale medier og forfølger en række kreative taktikker for at få Dr. Oz til at være mere hjemme i New Jersey – hvilket havde været hans mangeårig hovedbolig – end i Pennsylvania, hvor han siger, at han nu bor, i en Philadelphia-forstad.

Mr. Fettermans kampagne tapte Nicole Polizzi af “Jersey Shore”-berømmelse – bedre kendt som Snooki – for at optage en video til Dr. Oz, der erklærer, at “Jersey vil ikke glemme dig.”

Og Stevie Van Zandt, en kendt musiker og skuespiller, der har nået legendestatus i sin hjemstat, indspillede en direkte til kamera besked til Dr. Oz, der opfordrede ham til at “komme tilbage til Jersey, hvor du hører hjemme. Og vi skal have det sjovt, ikke?

Offentlig meningsmåling viser, at Mr. Fetterman har et betydeligt forspring i forhold til Dr. Oz. Men Pennsylvania er måske den ultimative svingstat, og kapløbet kan strammes betydeligt inden valgdagen. Fredag ​​annoncerede Mr. Fettermans kampagne, at den oversteg en million individuelle bidrag, siden han annoncerede sit kandidatur sidste år.

“Den, der vinder Erie County, vil vinde Pennsylvania,” sagde Mr. Fetterman i en erklæring, der annoncerede sine planer for et stævne. “Erie County er Pennsylvanias vigtigste klokkevejr-amt.”

Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.