A Clean Energy Future er i hænderne på Kongressen


Tænd for aftennyhederne, og det bliver straks klart, at amerikanerne oplever virkningerne af klimaforandringerne. Ekstrem varme og tørke påvirker titusinder af mennesker, da oversvømmelser og skovbrande hærger samfund fra Appalachia til Californien. I de kommende dage har Kongressen mulighed for at se klimakrisen i øjnene og samtidig styrke vores lands energisikkerhed, skabe muligheder for virksomheder og forbedre amerikanernes liv. Vi har ikke råd til at gå glip af det.

Inflationsreduktionsloven fra 2022 kan være det vigtigste stykke klimalovgivning i amerikansk historie. Det repræsenterer vores bedste chance for at bygge en energifremtid, der er renere, billigere og mere sikker. Senatorerne Chuck Schumer fra New York og Joe Manchin fra West Virginia fortjener stor ære for at nå denne aftale, ligesom utallige andre. Mange virksomhedsledere og aktivister, jeg har lært at kende gennem Breakthrough Energy, den klimaorganisation, jeg grundlagde i 2015 for at fremskynde overgangen til ren energi, har arbejdet utrætteligt i årtier for dette øjeblik. Men selvom det ser ud til, at lovgivningen vil vedtages, er succes ikke garanteret, så det er afgørende at blive ved med at presse på for det. Lad mig forklare hvorfor.

Mange af de teknologier, vi skal bruge for at nå netto-nul-emissioner, eksisterer ikke, er i tidlige udviklingsstadier eller er stadig for dyre at skalere op. Samtidig skal mere modne teknologier som sol-, vind- og elektriske køretøjer indsættes hurtigere flere steder. igennem nye og udvidede skattefradrag og en langsigtet tilgang vil dette lovforslag sikre, at kritiske klimaløsninger har vedvarende støtte til at udvikle sig til nye industrier.

Disse incitamenter vil også give den private sektor tillid til at investere på lang sigt. Denne lovgivning vil begynde at transformere de dele af vores økonomi, der er sværest at dekarbonisere, såsom fremstilling, hvilket vi skal gøre for at nå netto-nul-emissioner. Da mange amerikanere står over for strømafbrydelser, strømmangel og høje elregninger, vil disse foranstaltninger hjælpe med at opbygge et moderne, pålideligt elnet, så alle kan få adgang til overkommelig, rigelig og ren energi.

Med disse incitamenter og investeringer ville dette lovforslag katalysere en ny æra af amerikansk innovation. Amerikas universiteters og industriers evne til at innovere er stadig uovertruffen, men landet risikerer at komme bagud, mens andre lande kapløb om at opbygge deres egne rene energiøkonomier. Denne lovgivning vil hjælpe med at omdanne amerikanske energiinnovationer til amerikanske energiindustrier og frigøre enorme økonomiske muligheder på energimarkedet. Hvis det bliver lov, ville få nationer have kapacitet til at producere hjemmedyrket ren energi som USA. Amerika kunne hurtigt blive førende inden for udbredelse af ren energi i den krævede skala.

'); }

Meningssamtale
Klimaet og verden er under forandring. Hvilke udfordringer vil fremtiden bringe, og hvordan skal vi reagere på dem?

Amerikanske virksomheder er klar til denne ændring. Jeg har talt med virksomhedsledere, som er ivrige efter, at vores regering skal handle. Mange har afgivet store klimaløfter og investeret betydelige beløb i ren energi, både fordi de bekymrer sig om at holde deres løfter, og fordi det er en god forretning. Endnu flere virksomheder venter på sidelinjen på et stærkt signal fra regeringen om, at rene industrier er en solid langsigtet investering. At vedtage loven om inflationsreduktion ville sende dette budskab og gøre det muligt for privat kapital at overlade vores fremtid med ren energi med endnu større tillid.

Med præsident Bidens underskrift ville denne lovgivning springe i gang og støtte ren energiindustri, der kunne skabe millioner af job, mange i samfund, der er bygget af fossile brændstoffer. Faktisk vil mange af de mest lovende teknologier inden for ren energiøkonomi kræve lignende færdigheder og ekspertise, som nutidens kul-, olie- og gasarbejdere besidder. Dette vil være med til at sikre en retfærdig overgang.

At løse klimaændringer er måske den sværeste udfordring, menneskeheden nogensinde har stået over for. Det vil kræve fundamentalt at transformere, hvordan vi driver vores lokalsamfund, flytter varer, bygger ting, opvarmer og køler bygninger og dyrker mad – dybest set hvordan vi gør alting. Vi er nødt til at gøre det hurtigt med en sammenhængende og sammenhængende plan, hvis vi vil undgå de værste konsekvenser af klimaændringer.

Landet har mulighed for at sætte et eksempel ved at tilbyde en vision om, hvad der er muligt – og derefter ved at få det til at ske. Ved at vedtage denne lovgivning ville Kongressen markere et øjeblik, hvor lovgivere i Washington, på trods af de mange udfordringer, som nationen står over for, handlede med ambitioner og fremsyn for at opbygge en renere, sundere og mere velstående fremtid. Lad os få det gjort.

Bill Gatesmedstifter af Microsoft, er også grundlægger af Gennembrudsenergi og forfatteren til “Sådan undgår du en klimakatastrofe.”

The Times er forpligtet til at publicere en mangfoldighed af bogstaver til redaktøren. Vi vil gerne høre, hvad du synes om denne eller nogen af ​​vores artikler. Her er nogle Tips. Og her er vores e-mail: letters@nytimes.com.

Følg The New York Times Opinion sektion på Facebook, Twitter (@NYTopinion) og Instagram.

Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.