Biden tester negativt for Coronavirus, men vil blive ved med at isolere


WASHINGTON – Præsident Biden testede endelig negativ for coronavirus lørdag, en uge efter, at hans rebound-tilfælde dukkede op, men lægen i Det Hvide Hus sagde, at præsidenten ville forblive i isolation “i en overflod af forsigtighed” indtil en anden negativ test.

Mr. Biden har holdt sig væk fra det ovale kontor siden han testede positiv igen den 30. juli, selv da han forsøgte at opretholde en offentlig tilstedeværelse gennem videofeeds fra boligen i Det Hvide Hus. Gentagelsen af ​​virussen har holdt ham væk fra vejen til politiske begivenheder og forsinkede sommerferierejser også.

Præsidenten oplevede få symptomer under sin rebound-sag, ifølge Dr. Kevin C. O’Connor, lægen i Det Hvide Hus, og han optrådte ved relativt godt helbred i sine videobegivenheder i løbet af de sidste par dage. “Præsidenten fortsætter med at føle sig godt tilpas,” sagde Dr. O’Connor i et notat, der blev udgivet til journalister lørdag.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.