Jon Grudens e -mails chokerede mig. Det burde de ikke have.


I e -mails skrevet mellem 2011 og 2018 sagde Jon Gruden, dengang ESPN -analytiker og tidligere og kommende NFL -cheftræner, at lederen af ​​NFL -spillerforeningen, der er sort, havde “læber på størrelse med Michelin -dæk” og brugte homofobisk og kvindehadssprog for at nedgøre folk i fodbold, herunder Roger Goodell, NFL -kommissæren. Det siger meget om fodboldkulturen, at det tog år, før disse e -mails kom frem. E -mailsne chokerede mig, men når jeg ser på det større billede, indser jeg, at de ikke burde have.

Som en tidligere NFL -spiller, der er sort og biseksuel, er jeg bekendt med den kultur, som Grudens kommentarer eksemplificerer, og medvirken til tavshed i sportsbranchen, der holdt hans e -mails under wraps. Kulturen løber dybere end kun en cheftræner: Grudens e -mails er ikke bare en hads raseri, men en skriftlig historie om den enorme mishandling af marginaliserede stemmer i hele NFL

Den lange forsinkelse med at afsløre disse e -mails, kombineret med deres samtale -karakter, tyder på, at andre i NFL i bedste fald er tolerante over for disse splittende synspunkter. I værste fald deler de dem.

Selvfølgelig er Jon Grudens sprog og meninger ikke alle træners og fodboldcheferes sprog og meninger. Alligevel har nogle ikke kun afskærmet, men belønnet denne form for adfærd i årevis. Mange i ligaen har intet lært af Colin Kaepernick, Black Lives Matter -bevægelsens indflydelse i sport, fortaleren for WNBA, Carl Nassib og så mange andre, der har flyttet sportens verden fremad.

Grudens fratrædelse i denne uge som cheftræner for Las Vegas Raiders i hælene på rapportering om e -mails er blot en reaktion på skader, der allerede er sket. NFL skal tage proaktive skridt til at støtte sine spillere, personale og tilskuere.

For ofte er byrden ved at forsøge at rette op på ligaens mangler blevet lagt på skuldrene af spillere og spillere alene. I samtalen om manglen på åbent LGBTQ -afspillere er spørgsmålet altid: “Er NFL -omklædningsrum klar til en LGBTQ -afspiller?” Det er aldrig: “Hvad kan NFL -embedsmænd gøre for at sikre, at spillerne føler sig trygge ved at komme ud?”

I samtalen om politibrutalitet og systemisk racisme, der påvirker sorte mennesker og farvede mennesker, var spørgsmålet: “Vil spillere, der knæler under nationalsangen skade billetsalget eller reducere visningerne?” Det var ikke, “Hvad kan trænere og ledere gøre for meningsfuldt at støtte de årsager, deres spillere bekymrer sig om?”

Sjældent fokuserer samtalen på ledere og ejere, de virkelige rødder til ligaens fortsatte skuffelser. Det er trods alt ejere, der ansætter trænere som Gruden, der behandler dem som fodbold royalty, hvilket giver dem kontrakter til titusinder af dollars.

På samme tid “udfører” ledere som Goodell ændringer, frem for rent faktisk at gennemføre det. De tilføjer sætninger som “Afslut racisme“Og” It Takes All of Us “til at afslutte zoner, men gør lidt ved, at i en liga, hvor hundredvis af spillere er sorte, kun tre cheftrænere er sorte. Verdens grudens roser offentligt, at en spiller kommer ud – “Jeg lærte for længe siden, hvad der gør en mand anderledes, er hvad der gør ham stor,” Sagde Gruden i juni, da Nassib, en defensiv ende for Raiders, meddelte, at han var homoseksuel – da de bruger homofobe slurv privat. Ligaens embedsmænd hævder, at de værdsætter lige muligheder for kvinder, når så mange er blevet udelukket fra personalestillinger.

Tal og performativ handling er ikke nok. Midlet til et system, der rutinemæssigt forstærker racisme, homofobi og sexisme er forandring, indefra og ud og fra top til bund. Enhver beslutning-fra at ansætte trænere til at signere spillere til finansiering og skabe sociale initiativer-skal træffes med det seriøse og forsætlige ønske om at være mangfoldig, inklusiv og langvarig.

Fratrædelser, ord malet på felter, beskeder på sociale medier og marketing er lavt og midlertidigt. For at bekæmpe år med systemisk bigotry har vi brug for år med intentionalitet og ansvarlighed. Heldigvis har NFL mere end nok mennesker og midler til at foretage meningsfulde og langvarige investeringer i at gøre fodbold til et hjem for LGBTQ-mennesker, både ude og inde, til sorte, til farvede og til kvinder. NFL kan og bør være et hjem for alle.

Men ansvaret for at skabe det hjem bør ikke udelukkende falde på de marginaliserede. I sidste ende skal drivkraften bag at skabe en NFL for alle være dem, der har nydt godt af ligaens nuværende kultur. For at gøre det, med ordene i NFL -slutzonemeddelelsen, kræver det os alle.

Ryan “RK” Russell spillede for Dallas Cowboys og Tampa Bay Buccaneers, og var den første aktive NFL -spiller, der kom ud som biseksuel. Han arbejder på en erindring om den oplevelse.

The Times er forpligtet til at udgive en mangfoldighed af bogstaver til redaktøren. Vi vil gerne høre, hvad du synes om dette eller nogen af ​​vores artikler. Her er nogle Tips. Og her er vores email: letters@nytimes.com.

Følg afsnittet New York Times Opinion om Facebook, Twitter (@NYTopinion) og Instagram.

Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *