Mens budgetforslaget hænger i Limbo, tager Kyrsten Sinema til Europa


Senator Kyrsten Sinema, den moderate Arizona -demokrat, der har gjort indsigelse mod størrelsen og omfanget af præsident Bidens omfattende lovgivende dagsorden, er blevet trukket rundt i hele landet af progressive aktivister, der har forsøgt at presse hende. De har fulgt hende ind på et badeværelse i Arizona, på et fly og endda til Boston Marathon.

Men i denne uge, hvor senatet var ude af session, ville disse aktivister have været nødt til at rejse endnu længere for at presse deres sag med fru Sinema personligt-hun er i Europa på en rejseindsamlingsrejse.

En talsmand for fru Sinema sagde, at hun havde deltaget i fundraising til det demokratiske senatoriske kampagneudvalg, men afviste at sige, hvor eller give yderligere detaljer. En person orienteret om sagen sagde, at der var sket en hændelse i Paris. Det var ikke klart, om hendes rejse til Europa var på opfordring fra festudvalget.

Formanden for det demokratiske senatoriske kampagneudvalg, senator Gary Peters fra Michigan, er også i Europa i denne uge og overskriftede en middag onsdag i London med bidragsniveauer på hele $ 36.500, ifølge en kopi af en invitation. Fru Sinemas navn fremgår ikke af denne invitation.

En talsmand for senatudvalget afviste at kommentere begivenhederne i Europa eller fru Sinemas rolle.

Selvom politiske kampagner og partier ikke kan rejse penge fra udenlandske statsborgere, kan og kan amerikanske borgere, der bor i udlandet, regelmæssigt bidrage.

Fru Sinemas kontor nægtede at oplyse, hvor længe hun ville være i udlandet, hvilke lande hun besøgte, hvordan turen blev betalt for, og om hun foretog yderligere fundraising til sin egen kampagne. Hendes politiske team havde nået ud for at oprette møder i London og Paris, ifølge to personer, der kender sagen.

John LaBombard, en talsmand for Sinema, sagde, at hun fortsat var engageret i forhandlingerne i Washington.

“Hidtil i denne uge har senator Sinema afholdt flere opfordringer – blandt andet med præsident Biden, Det Hvide Hus -team, senator Schumers team og andre senater og kolleger i huset – om at fortsætte diskussionerne om den foreslåede budgetafstemningspakke,” sagde LaBombard. “Disse samtaler er i gang.”

Fru Sinema er en af ​​de mest overvågede senatsdemokrater i landet som en af ​​to centristes sammen med senator Joe Manchin fra West Virginia, der har gjort indsigelse mod prisen på Mr. Bidens budgetpakke, der kunne bruge så meget som $ 3,5 billioner over et årti omarbejde social- og klimapolitik i nationen.

Med et senat på 50-50, har demokraterne brug for enstemmighed for at få vedtaget enhver pakke, som i høj grad har bemyndiget både hr. Manchin og fru Sinema som partiets stærke holdninger. Vicepræsident Kamala Harris ville fungere som den stemmebryderige stemme.

Fru Sinema har presset på for at Parlamentet skulle vedtage en separat, topartig $ 1 billion infrastrukturregning, mens den større budgetpakke forhandles. Hun kaldte forsinkelsen i afstemningen om infrastrukturpakken “utilgivelig” og “Dybt skuffende” i begyndelsen af ​​oktober.

Når senatet er ude af session, er senatorer fri til at rejse penge, vende tilbage til deres hjemstater til begivenheder, forblive i Washington og arbejde med lovgivning eller rejse til udlandet, både til officielle regeringsforretninger og ferier.

Fru Sinemas indsamling af midler under budgetforhandlingerne har allerede trukket kontrol. I slutningen af ​​september, en gruppe på fem forretningslobbyinggrupper, hvoraf mange er imod budgetforslaget, holdt en fundraiser til hende i Washington, DC Sponsorer af denne begivenhed omfattede National Association of Wholesaler-Distributors og købmændenes politiske aktionskomité samt lobbyister for tagdækkere og elektriske entreprenører.

Dage senere, Fru Sinema rejste til Arizona hvor hun havde et “tilbagetog” for sit politiske handlingsudvalg på et eksklusivt feriested og spa i Phoenix. Da hun forlod Washington, var årsagen til, at hendes talsmand leverede, en lægebesøg for en fodskade. Denne skade forhindrede hende i at løbe Boston Marathon, selvom hun stadig deltog. Nogle klimaaktivister dukkede op og viftede med et banner, der opfordrede hende til “Vær modig – kæmp for os.”

Progressive aktivister har udtrykt voksende frustration over fru Sinema i de seneste uger, hvor nogle har forsøgt at rekruttere en primær udfordrer, når hun næste gang skal genvalg, i 2024.

Fru Sinema kom ind i juli med 3,5 millioner dollars på sin genvalgskonto.

Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *