US Open Stars falder ved Indian Wells, som kæmper for at trække en skare


INDIAN WELLS, Californien – Uden teenagere og ingen Daniil Medvedev tilbage i lodtrækningen, bliver denne turnering bestemt ikke en gentagelse af US Open.

Medvedev, så sej og tryksikker på vej til sin første Grand Slam -titel sidste måned i New York, så klar til at blive ved med at rulle onsdag på BNP Paribas Open.

Han førte Grigor Dimitrov med et sæt og to servisserier i ottendedelsfinalen. Men tennis er fortsat et uforudsigeligt spil, og den top-seedede Medvedev tabte sig i ørkensolen, da Dimitrov spillede tålmodigt og dristigt på bare rigtige tidspunkter, rullede sejre i otte kampe i træk og holdt derefter fast for at afslutte urolighederne, 4-6, 6-4, 6-3.

“Umuligt indtil muligt, tror jeg,” sagde Dimitrov i et tv -interview.

Men hvis dette ikke er US Open, er det heller ikke virkelig Indian Wells -turneringen. Denne begivenhed, der normalt holdes årligt i marts, er vokset i størrelse og statur under dens fritstående ejer, Larry Ellison, der blev det mest populære og prestigefyldte turnéstop efter de fire Grand Slam-turneringer og turnéfinalerne ved årets afslutning.

I 2019 kom 475.000 tilskuere til Indian Wells Tennis Garden under begivenhedens næsten to uger lange løb og fyldte stadionbanerne og de eksklusive restauranter, der overser dem. I de seneste år har turneringen skabt en anslået årlig økonomisk indvirkning på over 400 millioner dollars i større Palm Springs -regionen.

Men i marts 2020 blev det den første store internationale sportsbegivenhed, der var annulleret på grund af coronavirus -pandemien. Beslutningen, som i sidste ende var Ellisons opkald, viste sig at være den rigtige. Selvom der var skeptikere, da trækket blev annonceret lige før kvalifikationsturneringen, fulgte andre ligaer og begivenheder hurtigt, da omfanget og truslen om pandemien blev tydeligere.

“Vi troede først, at de var vanvittige for at aflyse det,” sagde Krystal Meier, en mangeårig fan og turneringsdeltager fra Long Beach, i et interview i sidste uge. “Hvordan kunne nogen have vidst, hvad der kom?”

I år blev BNP Paribas Open flyttet fra Marts til oktober, og selvom præmiepengene er nogenlunde de samme som i 2019, er stjernekraften og atmosfæren ikke.

Billede

Kredit…Clive Brunskill/Getty Images

Ifølge turneringsembedsmænd er fremmødet på vej til at være omkring halvdelen af, hvad det var i 2019. Ændringen i dato er bestemt en faktor. Mange sæsonbestemte beboere mangler endnu at ankomme til området, og stamgæster, der gjorde martsdeltagelse til en tradition, var tydeligvis ikke klar til at omfavne oktober.

Beslutningen om at kræve vaccination af alle tilskuere kan have begrænset det samlede antal og samtidig berolige nogle fans. “Da vi så, at alle skulle vaccineres, havde vi det bestemt bedre med at komme,” sagde Meier.

Men der er stadig underliggende bekymring for at deltage i massebegivenheder og rejse for langt hjemmefra. Mere end 87 procent af tilskuerne i 2019 var fra uden for Palm Springs -området.

En anden grund til de mindre folkemængder er helt sikkert skiftet af vagt i tennis. Turneringen mangler de to største stjerner i damekampen (Serena Williams og Naomi Osaka) og de tre største stjerner i herrespillet (Roger Federer, Rafael Nadal og Novak Djokovic).

Federer, 40 og Nadal, 35, er ved at komme sig efter skader, og de annoncerede slutningen af ​​deres 2020 sæsoner i august. Djokovic, 34, hviler og restituerer efter at have tabt til Medvedev i lige sæt i sidste måneds US Open -finale, et nederlag, der stoppede ham lige til at blive den første mand til at gennemføre en Grand Slam i single siden Rod Laver i 1969.

Dominic Thiem, der vandt herretitlen her i 2019, er også ude med en skade. Han har, ligesom de andre højt profilerede fraværende, stadig tilstedeværelse i Indian Wells. I et nik til det åbenlyse har turneringsarrangører lagt billeder i naturlig størrelse af dem alle på en væg bag Stadion 2 med ordene “Vi savner dig.” Det er blevet en magnet under arrangementet, hvor fans poserer til fotografier ved siden af ​​fotografierne.

At stille ved siden af ​​kød-og-blod-spillere har været meget vanskeligere på grund af de pandemiske restriktioner, som har betydet et forbud mod officielle autograf-sessioner. (Uformelle signeringer har stadig fundet sted.)

Ingen af ​​kvindesingernes kvartfinalister i New York nåede kvartfinalen her, med den overraskende Open -mester Emma Raducanu tabte i sin åbningskamp til den 100. rangerede Aliaksandra Sasnovich.

Billede

Kredit…Ray Acevedo/EPA, via Shutterstock

Den langt mere erfarne Medvedev klarede sig bedre med sin bedeviling-blanding af angreb og forsvar, og han klarede sig meget godt mod Dimitrov, indtil han tog en 4-1-føring i andet sæt.

Men Dimitrov, bulgareren, der er seedet nr. 23, var opportunistisk nok til at ændre momentum. Som 30-årig har han endnu ikke nået de højder, der har set ud til at være hans skæbne, i betragtning af hans stilfulde all-court spil. Men han er fortsat en farlig modstander, og efter at have vist glimt af fin form ved San Diego Open ugen før Indian Wells, løftede han sit spil onsdag, da Medvedev faldt.

“Han vendte helt sikkert kontakten,” sagde Medvedev. ”Det er ikke, at jeg begyndte at savne alt og virkelig kunne lide at spille dårligt. Jeg fastholdt stadig et vist niveau, hvis vi kan kalde det sådan. I så mange kampe ville det være nok at afslutte kampen. ”

Da han var i stævner, skåret Dimitrov næsten udelukkende sin enhåndede baghånd ned ad strækningen og ventede-og ventede-på at tage store risici med sin forhånd. De fleste af dem gav pote i sidste sæt, og han tog en føring på 5-1, da Medvedev sjældent udtrykte utilfredshed ved at bryde en ketsjer mellem hans første og anden server (han dobbeltfejlede) og mistede sin serv for sjette tid.

“Det viser, hvor langsom denne domstol er, og betingelserne er mere som ler, vil jeg sige, som jeg ikke kan lide,” sagde Medvedev.

Dimitrov mistede snart også sin serv, da han forsøgte at afslutte forstyrrelsen på 5-1, men han vaklede ikke ved 5-3, holdt ved kærlighed og stak begge arme i vejret.

Selvom himlen over ham var typisk Indian Wells – klar og azurblå – forblev det, der skete tilbage på jorden, alt andet end business as usual.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *