Like It or Not, Houston Astros er tilbage i ALCS


CHICAGO – Nej, de er ikke gået væk.

Til mange ærgrelser omkring baseball, Houston Astros – en franchise stadig skændes, stadig latterliggjort og stadig efterfulgt af en sky af mistanke for snyd i løbet af sin 2017 World Series vindende sæson – fortsæt med at vinde.

Med en sejr på 10-1 over Chicago White Sox tirsdag udgjorde Astros en sejr på tre-til-en-divisionsserie for at gå videre til velkendt territorium, American League Championship Series, for femte år i træk. De er den første franchise til at konkurrere om fem lige AL -vimpler siden Oakland Athletics gjorde det fra 1971 til 1975.

“For at komme ud i denne sæson og sådan set skal se musikken i øjnene, så at sige, og spille godt og vinde vores division og komme ud her for at vinde på udebane, er det meget sejt og det er meget imponerende fra gruppen af ​​fyre, vi fik og de fyre, der er kommet før, ”sagde Astros -starteren Lance McCullers Jr.

Fra fredag ​​i Houston møder Astros Boston Red Sox i en omkamp af ALCS 2018 The Red Sox, der vandt World Series det år, ledes af manager Alex Cora, der var Astros ‘bænketræner under den berygtede 2017-sæsonen og blev senere suspenderet til 2020-sæsonen for sin rolle i Houstons ulovlige tegnstjæleordning.

Selvom Astros ikke har vundet et mesterskab siden 2017, er de kommet tæt på – tabte et afgørende spil 7 i World Series 2019 til Washington Nationals – og er forblevet en flerårig kandidat.

Ikke engang en undersøgelse foretaget af Major League Baseball, efter de snydende påstande kom frem i lyset i november 2019, og den straf, der kom som følge heraf, kunne bremse Astros. Deres general manager, Jeff Luhnow, og manager, AJ Hinch, mistede deres job og blev suspenderet. Modstandende spillere og fans, da de vendte tilbage til boldbaner efter en 2020 -sæson, der stort set var uden folkemængder på grund af coronavirus -pandemien, har siden taget deres vrede ud over Astros i form af tegn, bus, hit-by-pitches og stærke ord.

“Jeg hører aldrig, at de virkelig hånede tilbage eller sagde meget,” sagde Astros -manager Dusty Baker om sine spillere. Tilføjet Astros shortstop Carlos Correa, “Vi lægger ikke særlig meget mærke til det. I klubhuset er det hele positivitet. ”

Billede

Kredit…Quinn Harris/Getty Images

Alligevel vandt Astros. Under General Manager James Click og Manager Dusty Baker, begge ansat uden for organisationen efter det snydende nedfald, nåede Astros ALCS mod Tampa Bay Rays i sidste sæson og faldt en sejr til et andet World Series -optræden.

I denne sæson fortsatte Astros med deres tidstestede formel: en ubarmhjertig offensiv, støvsugerforsvar og et stærkt pitching-personale. De vandt 95 kampe og hævdede deres fjerde AL West -divisionstitel på fem år. Og i oktober udgjorde de – igen – en vanskelig udfordring for modstanderne, fordi deres slagere førte baseball til at score i den almindelige sæson og var de sværeste at slå ud.

I årenes løb har stjerner forladt (starter Gerrit Cole og outfielder George Springer), nogle er kommet til skade (starter Justin Verlander) og andre er dukket op (outfielders Michael Brantley og Kyle Tucker). Men Astros forblev en formidabel styrke på grund af deres kernegruppe: første baseman Yuli Gurriel, anden baseman Jose Altuve, tredje baseman Alex Bregman og Correa. Ifølge Elias Sports Bureau har de fire spillet i flere eftersæsonkampe sammen (nu 61) end nogen andre fire holdkammerater i MLB -historien.

Gruppens talent og erfaring viste sig igen i oktober. White Sox udpegede hitter Gavin Sheets gav sit hold en føring på 1-0 i anden inning med en soloblast. Men Astros ‘lineup er en buzz sav.

“Vi har på en måde plukket dem fra hinanden i alle aspekter af spillet, fra spil 1 til i dag,” sagde McCullers Jr., der forlod tirsdagens kamp efter fire innings på grund af ubehag i albuen. Fem af hans holdkammerater tilsammen til fem scoreless innings of relief.

“Vi var det bedre hold,” tilføjede han.

Billede

Kredit…Matt Marton/USA Today Sports, via Reuters

Astros havde også yderligere motivation. Efter at White Sox vandt Game 3 i Chicago, anklagede relieveren Ryan Tepera vagt Astros for at fortsætte deres tegn-stjæle måder på deres hjemmestadion i Minute Maid Park. Astroerne strittede dog over den fortsatte kritik, fordi de havde præsteret lige så godt hjemme som på udebane i denne sæson.

“Jeg tror ikke, at det snart vil stoppe,” sagde McCullers Jr. om skepsisen. “Alt, hvad vi kan gøre, er bare at fortsætte med at gøre vores ting, blive ved med at vinde.”

Tilføjede Correa om Tepera: “Det er ærgerligt, at han måtte sige disse ord, fordi vi kom sultne ud.”

Da Altuve stod over for flere buos og chants om “cheat-er! snyder! ” i tredje inning ramte White Sox -starter Carlos Rodon sin modstander i venstre arm med en fejlende bane. Altuve tabte sin flagermus og hang hovedet, og Chicago -fans jublede. Han stjal straks anden base, uforfærdet over alle de latter, han havde modtaget hele året.

“Hvis du er opmærksom på noget andet, kan du muligvis ikke ramme,” sagde Altuve. “Du skal være 100 procent fokuseret.”

Billede

Kredit…Matt Marton/USA Today Sports, via Reuters

Stemningen ændrede sig hurtigt, da Bregman og udpegede hitter Yordan Alvarez modstod at svinge på tætte baner fra Rodon med to outs og trak gåture for at indlæse baserne. Så kom det tilbagevendende slag fra Correa.

Rodon sprang foran Correa, 0-2. Men da han forsøgte at snige sig gennem en anden hurtig fastbold på 97 kilometer i timen, var Correa klar. Han justerede sin svingning til banen lige over strejkezonen og smed den ind i venstre feltgab til en double, der gav Houston en 2-1-føring.

Correa stod på anden base og kiggede på Astros ‘udgravning og pegede på hans håndled, hvor han normalt ville bære et ur. “Du ved, hvad klokken er, baby: det er oktober,” sagde han senere.

Astros stoppede selvfølgelig ikke der. De tog en føring på 5-1 i den fjerde inning, da fangeren Martin Maldonado kørte i et løb med en enkelt, og Bregman svingede på en 3-0 bane og tilføjede yderligere to med en dobbelt. Det fortsatte derfra, med et tre-løb rally i toppen af ​​det niende, der skubbede stillingen til 10-1.

“Det var en temmelig klassisk Astros -sejr,” sagde McCullers Jr. “God pitching, godt forsvar, rettidigt slag. Forestil dig det væk hjemmefra. ”

Da de blev ved med at tage fat på flere løb, sank virkeligheden ind på Guaranteed Rate Field og på tværs af baseball: Astros er tilbage – igen.

“Jeg ved ikke, hvordan de har det,” sagde Correa om sine modstandere, “men vi er ikke trætte af at være her.”Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *