Kyrie Irving forsvarer afgørelse om vaccine efter at have været bænk


Kyrie Irving, NBA -stjernen, der har været på ubestemt tid spærret fra at øve eller lege med Brooklyn Nets på grund af hans afslag på at få Covid-19-vaccinen, talte offentligt onsdag aften for første gang siden holdet besluttede at holde ham uden for banen og sagde, at hans afslag var et spørgsmål om personlig frihed .

“Tror du, jeg virkelig vil tabe penge?” Irving, der skal tjene omkring 40 millioner dollars i denne sæson, sagde på sit Instagram -feed i en bugtende monolog, der havde forkerte medicinske oplysninger. Mere end 90 procent af spillere i ligaen er vaccineret, en andel meget højere end i den generelle befolkning i USA.

“Du tror, ​​jeg virkelig vil opgive min drøm om at gå efter et mesterskab?” Irving, 29, sagde. ”Tror du, jeg virkelig bare vil opgive mit job? Tror du, jeg virkelig vil sidde derhjemme? ”

Tirsdag sagde Nets, at de havde forhindret Irving i at spille, indtil han blev “berettiget til at være en fuld deltager.” New York City kræver, at de fleste teenagere og voksne har mindst et vaccinationsskud for at komme ind på faciliteter som sportsarenaer, og Irving har ikke øvet med Nets i Brooklyn. Irving sluttede sig til Nets i 2019, da de byggede et team af superstjerner, der omfatter Kevin Durant og James Harden.

Irving bad om, at hans beslutning om at forblive uvaccineret blev respekteret og sagde, at han ikke har nogen planer om at gå på pension. Han fastslog sit afslag på at blive vaccineret i sin modstand mod mandater og sagde, at ingen skulle “tvinges” til at gøre det.

Irving fejlagtigt hævdede, at hans beslutning om at forblive uvaccineret ikke skader andre mennesker. Det meget smitsomme Delta variant har hurtigt spredt sig i områder med lave vaccinationsrater. Og hospitaler i de områder har været overskredet med uvaccineret patienter, hvilket efterlader få senge og ansatte til at behandle andre patienter.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *