LinkedIn for at lukke tjenesten i Kina, med henvisning til ‘udfordrende’ miljø


SEATTLE – LinkedIn sagde torsdag, at den lukkede sin professionelle netværkstjeneste i Kina senere på året med henvisning til “et betydeligt mere udfordrende driftsmiljø og større overholdelseskrav.”

Tjenesten, som ejes af Microsoft, sagde, at den ville tilbyde en ny app, der udelukkende er fokuseret på stillingsopslag i Kina. Den nye app har ikke sociale netværksfunktioner såsom deling af indlæg og kommentarer, som har været afgørende for LinkedIns succes i USA og andre steder.

LinkedIn havde længe været det eneste store amerikanske sociale netværk, der opererede i Kina. Twitter og Facebook er blevet blokeret i landet.

Men at gøre forretninger i Kina, LinkedIn censureret indlægene foretaget af sine millioner af kinesiske brugere i overensstemmelse med kinesisk lovgivning, noget som andre amerikanske virksomheder ofte var tilbageholdende med eller ude af stand til at gøre.

I marts, Kinas internetregulator irettesatte LinkedIn for ikke at kontrollere politisk indhold, orienterede tre personer dengang om sagen. Tjenestemænd krævede, at LinkedIn foretog en egenvurdering og tilbød en rapport til Cyberspace Administration i Kina, landets internetregulator. Tjenesten blev også tvunget til at suspendere nye tilmeldinger af brugere i Kina i 30 dage.

Dette er en udviklende historie. Tjek tilbage for opdateringer.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *