Det er her Biden er mest sårbar


En tilsyneladende uendelig mængde ord er blevet overdøvet i kampen mellem progressive og moderate i Det Demokratiske Parti, og det er stort set berettiget. Det er en rigtig kamp. Det er en meningsfuld. Og den side, som præsident Biden kommer ned på, vil helt sikkert påvirke hans og hans partis formuer.

Der er skrevet og talt meget om ydmygelse af det, der skete i Afghanistan. Biden svarer også for det.

Men der er et større problem – et spørgsmål – der forbinder disse omstændigheder og overskrider dette farlige tidspunkt i det første år af hans første periode. Det forklarer mere end noget andet faldet i hans godkendelsesbedømmelse. Det truer stort for det lille mindretal af vælgere uden jernklædt troskab til enten de demokratiske eller republikanske partier.

De undrer sig over dette: Hvor kompetent er Biden egentlig? Hvor vidende og tillidsfuld har du ansvaret? Jeg mener ikke neurologisk, hvilket jeg skynder mig at præcisere, for at højreorienterede, der lider af Biden Derangement Syndrome, uforvarende genanvender mine kommentarer. Jeg mener administrativt, lovgivningsmæssigt, politisk. Og vælgernes betænkeligheder omkring det kan være katastrofale for ham og for Amerika-som ikke har råd til endnu en runde med Donald Trump eller nogen af ​​hans coddlers-fordi de bekymrer og tærer på selve den sag, Biden fremsatte om sit formandskab.

Han afgav mange særlige løfter, men to gennemgribende: Han ville returnere landet eller i det mindste regeringen til en slags psykisk normalitet efter det rasende romperrum af Trump. Og fordi han, i modsætning til den orange interloper, havde så meget erfaring i Washington og en så intim forståelse af, hvordan det fungerede, kunne han få det til at fungere for frustrerede amerikanere.

På den første score har han leveret halvdelen. Det Hvide Hus er ikke en scene med blomstrende melodrama og krydsværdig farce. Og hvis det ikke er tilfældet for det brudte område omkring og ud over det, ja, der er og har altid været grænser for, hvad Biden kunne gøre. Jeg tvivler på, at nogen af ​​hans tilhængere virkelig havde forventet, at han ville smadre Mitch McConnell, aflive Marjorie Taylor Greene og afprogrammere konspirationsteoretikerne kyst til kyst.

Men de håbede på nogle konkrete regeringsaktioner, nogle håndgribelige resultater. De tog det andet fejende Biden -løfte alvorligt. Og derfor, i de første måneder af hans administration, da vacciner blev spredt til millioner af amerikanere, og han underskrev en første stor økonomisk stimuluspakke, steg hans godkendelsesbedømmelse. Til en vis grad havde han fordel af mange amerikaneres dybe følelse af lettelse over, at Trump var blevet fordrevet, men han blev også bifaldt for sin og landets fremadgående bevægelse.

Og siden da? Vi ser ud til at være gået i stå. Pandemien grinder på, ligesom de sociale dysfunktioner, den fremhævede og forstærkede. Kongressen er lige så grim og forstoppet rodet som nogensinde; de årtier, Biden tilbragte der, gav ham ikke noget afførende magi. Elementer i hans strategi for at bestå hans Build Back Better -dagsorden har forbløffet mange observatører, inklusive mig. Jeg hører nogle fornuftige mennesker omkring mig, der spørger ikke, hvor meget mere det vil lykkes ham at vedtage, men om han vil vedtage det nogen mere af det.

Vi kan fastgøre det på McConnell eller Manchinema eller Squad, men bukken stopper, som de siger, med Biden. Det er hans helvede. Virkeligheden i det også. Og hans tonehøjde til amerikanerne var ikke romantisk, som Barack Obamas eller en oprørsk, som Trumps. Det var stort set praktisk: Jeg kender tovene, så giv mig tøjlerne.

Nu har han dem sammen med et nedtællingsur, der viser, at han kan bruge dem til vælgernes målbare fordel. Jeg siger det ikke i en skuffet sindelag, men i en bekymret situation: Uanset Bidens mangler, så er han og hans demokratiske allierede vores bedste forsvar mod et moralsk konkurs besætning af politiske skikkelser, der nøjes med at smide demokratiske traditioner og idealer i stykker, hvis det tjener deres ambitioner. Biden skal gøre det bedre, fordi vi har brug for, at han skal sejre.Billede

Kredit…Tom Craig/Trunk Archive

Jeg har oftest læst The New Yorker’s Anthony Lane om film, men jeg vil med glæde følge ham til ethvert emne, såsom “den vedvarende romantik” af nattoget, som han tog fra Portugal til Spanien: “Jeg nød hver kilometer derfra og trak gardinerne i troldtiden, mens jeg børstede tænder, for at afsløre en ledig platform og skiltet ‘Caxarias – Fátima’ i en glødende dis; forlader dem åbne, mens jeg lå på sengen og dermed indrømmede fuldmånens søgelys; og til sidst at træde ud i en Madrid -morgen så frisk som hævning af dej. ” (Tak til Tom Wild fra Three Mile Bay, NY, for at have nomineret dette.)

Også i The New Yorker, her er Ed Caesar om den uløste, langvarige debat om det hastende ved at fjerne et stort, langsomt tærende olietankskib parkeret ud for Yemens kyst: ”Hver dag, der går, virker som et bevis for den ene side, at bekymringerne om skibet er overdrevne, og for den anden, at en tommer mere på en bombesikring er brændt. Krisen udspiller sig med rustens hastighed. ” (Rosemary Fletcher-Jones, Palm Desert, Californien og Peter Stumpp, Stow, Mass., Blandt andre)

Der er mange politiske og borgerlige dyder i centrismen, herunder dens tilbageskridt mod ekstrem partisans og løfte om en mindre ond og evig vippe. Men der er også litterær dyd i Ryan Coopers beskrivelse, i Ugen, af en vis vag, uforpligtende type af den, som han finder i Kyrsten Sinema: “Dette er politisk ‘centrisme’ som en tom tomhed, et øje uden krybdyr, der nogensinde kigger ind i en lysløs politisk grav, hvor der ikke tales sandhed og der sker aldrig noget. ” (Colleen Kelly, Manhattan)

Sportsforfattere har det sjovere – eller sådan ser det ud til, når jeg læser deres bedste værk, som f.eks Adam Kilgores beskrivelse, i The Washington Post, om hvordan det er for et modstanderhold (i dette tilfælde San Francisco 49ers) at vide, at den ekstraordinære quarterback for Green Bay Packers er klar og venter på at få fingrene i fodbolden en gang før uret løber ud: “Aaron Rodgers stod på den anden sidelinie, og set fra Niners perspektiv kunne han lige så godt have siddet på en bleg hest.” (Carson Carlisle, Sonoma, Californien)

Apropos sportsforfattere, The Times bad for nylig en flok af dem om at skrive 900 ord hver om temaet frihed, hvilket førte til Phil Taylors smuk og klog refleksion på en tur til legepladsen med sit 2½-årige barnebarn, Rafa: “Rafa klatrer op af stigen til toppen af ​​rutschebanen, mens jeg er direkte nedenunder og sporer ham som en infielder under en popflue.” (Alan Stamm, Birmingham, Mich.)

Antigone Davis, den globale sikkerhedschef for Facebook, vidnede for kongressen i begyndelsen af ​​denne måned, og i The Times, Kevin Roose størrelsen på lejligheden på denne måde: ”Mange af spørgsmålene til fru Davis var fjendtlige, men som med de fleste Big Tech -høringer var der en underlig form for respekt i luften, som om lovgiverne spurgte: Hej, Godzilla, vil du venligst stoppe med at stampe på Tokyo? ” (Conrad Macina, Landing, NJ og Julie Noble, Austin, Texas)

Også i The Times rapporterede Ellen Barry om særpræget, stolt indfødt lyd af en af ​​kandidaterne til borgmester i Massachusetts mest folkerige knudepunkt: “Boston er en by, der værner om sin accent – en der ignorerer R’s nogle steder, indsætter dem i andre og forlænger sine A -lyde som om den åbnede munden for en tandlæge. ” (Richard Rubin, Lynchburg, Va.)

Endelig kunne jeg vælge et hvilket som helst antal af de sætninger skrevet af Sam Anderson i hans fremragende profil af Laurie Anderson i The Times, men jeg vil i stedet fremvise ord, som hun engang skrev – og som han fremhævede – om hendes mand, Lou Reeds død i 2013: ”Jeg har aldrig set et udtryk så fuld af undren som Lou, da han døde . Hans hænder lavede den vandstrømmende 21-form af tai chi. Hans øjne var vidt åbne. Jeg holdt den person, jeg elskede allermest i verden, i mine arme og talte med ham, da han døde. Hans hjerte stoppede. Han var ikke bange. Jeg havde fået at gå med ham til verdens ende. Livet – så smukt, smertefuldt og blændende – bliver ikke bedre end det. Og døden? Jeg tror, ​​at formålet med døden er frigivelse af kærlighed. ” (Lee Ann Summers, Westfield, NJ)


  • Jeg kæmper nogle gange med journalistik om journalistikkens forvirrede tilstand: Det kan romantisere erhvervet og fremstå som selvtillykke. Men sult og død af små aviser i hele landet er en dybt legitim kilde til bekymring, og nogle af virkningerne af det forklares smukt i denne artikel i The Atlantic af Elaine Godfrey.

  • Også i Atlanterhavet, Elizabeth Bruenigs analyse hvorfor så mange læsere er så besat af artiklen “Hvem er den dårlige kunstvenner?”I The Times identificerer nogle vigtige og dybt foruroligende sandheder.

  • Jeg var knap klar over fiktionsforfatteren Diane Williams, før jeg læste denne profil af hende af Merve Emre i The New Yorker, som også introducerede mig til forfattere, hun udgiver i sit blad, NOON. Det begejstrede mig. Kunsten i denne vanvittige og geniale verden af ​​os er uudtømmelig. Der er altid en anden eng at vandre igennem, et andet bjerg af ideer at bestige.


Billede

Kredit…Getty Images

Først et ord om flagermus: Mange af jer skrev til mig efter sidste uges nyhedsbrev, hvor jeg beskrev at komme af med de små vingede væsner, der havde taget ophold i tagskægget over min garage, og spurgte, hvorfor jeg nogensinde ville sende dem pakning. Du bemærkede med rette, at de holder insektpopulationer i skak.

Hvis det var alt, hvad de havde gjort, ville jeg med glæde have beskyttet dem for evigt, endda kastet babybrusere til de vordende flagermusmødre. Men de efterlod også synlig flagermusguano på indkørslen, på siden af ​​huset og på skodderne, der flanker vinduet under tagskægget.

Og de larmede lige før daggry, da de gik på pension, og jeg vågnede tidligt til prøve at få gjort noget arbejde. Jeg kunne høre dem blafre og tumle højst otte meter over mit skrivebord. De forlod sandsynligvis også guano der.

Så jeg byder dem adieu – menneskeligt, så de ville overleve og trives, ideelt set et eller andet sted i eller i nærheden af ​​min gård. Flere af jer foreslog, at jeg investerede i flagermushuse. Det er absolut under overvejelse. Jeg er alt for, at de har tag over deres flagermushoveder. Bare ikke mit tag.

Flere af jer foreslog også, at jeg simpelthen fejrede dyrelivet omkring mig og indså, at det var her først, og jeg er invadereren. Jeg fejrer det, og jeg tror ikke, at det var nogen modsætning til det at indlede vaskebjørnene-igen, menneskeligt-fra mit ikke-helt-loftsrum for to måneder siden. Det var simpelthen sanitært.

Var vaskebjørnen, jeg så, sidder under en nabos postkasse den anden morgen en af ​​dem? Regan og jeg, der gik op ad gaden, snublede næsten over critteren, der var så stille og stille, at dens tilstedeværelse først ikke registrerede sig. Det skulle have yowling på Regan eller skitter væk. Men det stirrede bare kryptisk på os, frosset på plads.

Og hvad jeg følte, ud over undren, var bekymring. Der var åbenbart noget galt med det. Jeg havde ikke mine briller med, så jeg faldt uden held, da jeg forsøgte at bruge min smartphone til at lokalisere en eller anden dyre redningsorganisation eller et bureau, jeg kunne ringe til. Men det lykkedes mig at sende en sms til en nabo – og fik at vide, at flere mennesker på vores gade allerede havde lagt mærke til vaskebjørnen og sat hjælpen i gang.

Disse mennesker er angribere. Vi er alle: naboen, der efterlader mad i sin baghave til rådyr; naboerne, der lagde frø til fugle; naboerne, der har konstrueret bistader til bier; mig, der forhindrer Regan i at gøre kaniner, der bor under mine hække, til kanapeer.

Som individer og som en race har vi på imperiøst vis gjort krav på naturens pletter, som vi ønsker, og arrogant skræddersyet dem til vores komfort og glæde. Men vi er ikke uden bevidsthed om det. Vi er ikke uden tilbageholdenhed. Og vi er ikke uden venlighed.

Når natten falder på, kører jeg langsommere og årvåget, velvidende at et rådyr kan springe ud på vejen. Jeg er ikke bekymret for, hvad et af disse majestætiske dyr kunne gøre ved min bil. Jeg er bekymret for, hvad min bil kunne gøre ved det – og om sporene efter den kollision på min sjæl.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *