Hvad skal du vide forud for spil 1 i World Series


Den 117. World Series stiller Houston Astros fra American League mod Atlanta Braves fra National League. Kamp 1 er tirsdag i Minute Maid Park i Houston.

Den første pitch i spil 1 er planlagt til 20:09 Eastern. Spillet vil blive udsendt på Fox og kan streames på tjenester som FuboTV, Hulu Live, YouTube TV og andre.

Billede

Kredit…Edward M. Pio Roda/Getty Images
Billede

Kredit…Omar Rawlings/Getty Images

Erfaringskløften i Game 1s pitching-matchup er stor. Charlie Morton, en 37-årig højrehåndsspiller, er i gang med sin 14. sæson og har 16 karrierekampe efter sæsonen (15 starter). Dette er hans tredje World Series, og i hans mest mindeværdige eftersæson-øjeblik – som var hans enlige lettelse-optræden – kastede han fire solide innings for at lukke spil 7 i 2017 World Series, hvilket sikrede Astros deres første mesterskab.

Framber Valdez, 27, er i sin fjerde sæson, men havde aldrig startet mere end 10 kampe på et år indtil 2021. Han fangede dog hurtigt med en ERA på 3,14 i 22 starter. Ligesom Morton er Valdez dog ikke fremmed for eftersæsonen: Dette vil være hans ottende optræden (syvende start) i løbet af de sidste to oktober. Han vandt tre kampe i Houstons slutspil sidste år, og mens han fik en langsom start i slutspillet i 2021, var hans sidste start et mesterværk på otte omgange det er den længste optræden af ​​enhver starter denne eftersæson.

Billede

Kredit…Michael Owens for The New York Times

Som Tyler Kepner fortalte i sin Forhåndsvisning af World Series, både Houston og Atlanta har stjernespækkede infields, hvor ingen af ​​starterne nogensinde har spillet for et andet major league-hold.

“Det er en af ​​de bedste infields nogensinde,” sagde Kyle Tucker, Astros’ højre fielder – og alligevel er det måske ikke engang den bedste infield i denne World Series.

Billede

Kredit…Elsa/Getty Images

Astros førte majors i løb denne sæson på trods af at de spillede de fleste kampe med, hvad der svarer til en tom plads i slagrækkefølgen. Martín Maldonado ramte .172 i løbet af sæsonen – den næstdårligste karakter blandt regulære battere – og har været endnu værre i eftersæsonen, hvor han er 2 for 29 (.069). Men, som James Wagner fandt, da han rapporterede en profil af Maldonado, mener flere personer med tilknytning til holdet, at catcherens håndtering af pitching-personalet er nøglen til Astros’ succes.

“Folk lo af mig, da jeg sagde, at han er vores MVP,” sagde Astros pitching-træner Brent Strom. “Der var nogle ting på Twitter, ‘fyren må være en fuld’ eller ‘fyren må være dum’. Men for mig er han min MVP”

Billede

Kredit…Dale Zanine/USA Today Sports, via Reuters

Eddie Rosario var en solid hitter i sin tid med Minnesota, men tvillingerne lod ham gå væk, og Cleveland, som købte ham uden for sæsonen, byttede ham til Atlanta for Pablo Sandoval (ja, den 35-årige Pablo Sandoval, hvis sidste All-Star-optræden kom i 2012). Sandoval kom med en pose kontanter for at forsøde handlen og blev straks løsladt. Rosario var en af ​​nøglespillerne, der skubbede Atlanta ind i slutspillet og blev derefter kåret som den mest værdifulde spiller i NLCS, da han slog .560 mod Los Angeles. Så man kan sige, at aftalen var en win-win.

The Braves’ breakout-stjerne, Rosario ser godt ud på tallerkenen, og som Scott Miller skriver, han ser godt ud også uden for banen takket være hans rejsende barber.

“Ikke underligt, at han står på køl og ser så godt ud,” sagde Atlanta tredje baseman Austin Riley, som hævdede ikke at have nogen anelse om, at den stille Rosario, sammen med en stor del af sin familie, rejser med sin barber. “Uanset hvad der får stød. Han kommer stort op for os. Gør hvad du skal.”Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *