Slut med hemmeligholdelsen. Åbn Adoption Records.


BilledeSam Anthony rejste sammen med sin fødefar, Craig Nelson, i Mr. Anthonys hjem i Falls Church, Va., i august.
Kredit…Debra Steidel Wall

Til redaktøren:

Re “Med DNA og venners hjælp finder en døende søn sin far” (forside, 10. okt.):

Hvis vi fortsætter med at holde processen med at finde ens fødselsfamilie og åbne fødselsjournaler så vanskelig som muligt, som med Sam Anthony, profileret i din artikel, forhindrer vi værdifulde familieforbindelser, som burde være en grundlæggende menneskeret.

Adopterede er ofte fuldstændig afskåret fra vores fødselsfamilier i det sekund, vores adoptionspapirer er færdiggjort. Hvis det ikke var for DNA-test, ville jeg aldrig have opdaget, at mine to halvsøskende var blevet adopteret ind i en anden familie et par stater væk.

Adopterede bør ikke behøve at gå meget langt for at genoprette forbindelsen til deres fødselsfamilie. Men desværre er den komplicerede og ofte dyre proces med DNA-test og ansættelse af private efterforskere ofte den eneste måde at finde biologiske slægtninge på.

Når fødselsjournaler er forseglet, lider adopterede for at opretholde en arkaisk standard, der var beregnet til at omgive adoptioner i hemmelighed for at forhindre skam. Vi lever i en anden æra nu og fortjener ligesom Sam en ret til vores optegnelser.

Melissa Guida-Richards
Milford, Pa.
Forfatteren er forfatteren til “Hvad hvide forældre bør vide om transracial adoption.”

Til redaktøren:

Dette er den seneste artikel i The Times, der afslører den voldsomme praksis med at nægte adopterede sandheden om deres begyndelse og skjule babyernes skæbne for deres fødende forældre.

Steve Inskeeps essay den 28. marts, “Jeg blev nægtet min fødselshistorie,” afslørede hans raseri over ikke at kende “historien om, hvordan jeg kom til at leve på denne jord. Fremmede skjulte en del af mig for mig selv.”

Lisa Belkin gennemgået Gabrielle Glasers bog “American Baby” (boganmeldelse, 24. januar), en anden tragisk fortælling om, hvornår adoptioner er lukket.

Hvor mange tragiske historier skal vi høre for at forstå, at fødselsforældre, adoptivfamilier og adopterede har brug for at kende hinanden? Hvor mange børn skal ligge vågne om natten og undre sig over, hvorfor de blev givet væk? Hvor mange adopterede kender ikke deres genetiske historie?

Løsningen er nem — åben adoption, hvor fødselsforældre og adoptivfamilier vælger hinanden og holder kontakten gennem sociale medier, tekster, billeder og besøg.

Med Ancestry.com og 23andMe lukket forbliver adoptioner ikke lukkede. Hvorfor ikke undgå den følelsesmæssige smerte ved at dele sandheden fra begyndelsen?

Nancy Kors
Walnut Creek, Californien
Forfatteren er en adoptionsfacilitator.

Billede

Kredit…Illustration af Mel Haasch; Foto af Anna Moneymaker for The New York Times

Til redaktøren:

Re “Misinformation udløste alarmer inde på Facebook” (forside, 24. okt.):

Nye afsløringer, der peger på en afbrydelse mellem selvbetjente offentlige udtalelser fra Facebook-ledere og de interne udtryk for bekymring fra ansatte på lavere niveau omkring valget i 2020, tegner et billede af en virksomhedspolitik, der muliggør og beskytter misinformation.

Disse afsløringer, især dem, der involverer oprøret den 6. januar, antyder, at ledelsen overser eller endda accepterer brandvækkende indhold i sin jagt på profit – en praksis, der ofte er ude af sync med dens ansattes samvittighed og er i modstrid med de bedste interesser. offentligheden.

Taget sammen med whistleblowerens nylige vidnesbyrd Frances Haugen, der detaljerede til Kongressen en virksomhedskultur, der sætter overskud foran sine brugeres mentale sundhed, styrker denne nye dokumentation klart argumentet for kongressens tilsyn og offentlighedens bevidsthed.

Facebooks rækkevidde og indflydelse er så stor, at dets tilsyneladende manglende vilje til at filtrere misinformation overskrider grænserne for ytringsfrihed, skader dets brugere og bringer demokratiet i fare. Virksomheden har haft en god tur, men dagene med dens gratis tur er måske talte.

Roger Hirschberg
South Burlington, Vt.

Billede

Kredit…Art Institute of Chicago

Til redaktøren:

Re “Museum afsætter frivillige i Diversity Push. Oprør opstår.” (nyhedsartikel, 22. okt.):

Ak, den usynlige gamle kvinde! Mens din artikel om Art Institute of Chicagos beslutning om at afslutte frivillige karrierer for 82 docents fokuserede på kontroversen om docenternes racesammensætning, forsømte den virkelig at beskæftige sig med den åbenlyse aldersdiskrimination, som en sådan ellers værd skubber på for større mangfoldighed fremme.

Ikke alle undervisere er ældre eller kvindelige, men det plejer de at være. De kan stort set arbejde frivilligt med en sådan ekspertise og loyalitet, fordi efter lange karrierer og/eller familieopdragelse har mange endelig tid til at vende sig til frivilligt arbejde i deres lokalsamfund. Alligevel ugyldiggør museet – sammen med meget af vores samfund – disse ældre kvinder og sletter deres tilstedeværelse.

Dee Baer
Wilmington, Del.
Forfatteren er seniorguide på Delaware Art Museum.

Billede

Kredit…Aaron Nesheim for The New York Times

Til redaktøren:

Re “Anti-Robocall: Lytte til vælgernes tale” (nyhedsartikel, 21. okt.):

Denne vidunderlige artikel identificerer en måde at forbedre den minimale kommunikation, der i øjeblikket hersker blandt dem, der har forskellige meninger om værdier og offentlig politik.

Som psykologer og spirituelle lærere længe har observeret, kan dyb, ikke-dømmende lytning til andre med forskellige perspektiver øge medfølelsen for hinanden og måske føre til kompromisløsninger på de alvorlige problemer, der rammer vores nation og verden.

Ville vores kongres tage agt og planlægge sådanne lyttesessioner om de nationale spørgsmål, der for ofte diskuteres hemmeligt, og som efterlader offentligheden uinformeret. At udsende ærlige dialoger, der angiver holdninger og ikke kun angreb på den anden side på tv og internettet, ville vise en bekymring for et informeret borgerskab.

Bruce Kerievsky
Monroe Township, NJKilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *