Demokraterne lobbyer Manchin om budgetaftale


Senator Kirsten Gillibrand, demokrat i New York, rakte ud til ham og bad om hjælp til at forlænge føderal betalt orlov.

Husets demokrat nr. 3, repræsentanten Jim Clyburn fra South Carolina, og begge senatorer fra Georgia, Raphael Warnock og Jon Ossoff, har fremsat personlige bønner til ham om at droppe sin modstand mod en Medicaid-udvidelse, der ville hjælpe deres vælgere.

Mens demokraterne presser på for at indgå et kompromis om deres indenlandske prioritet, er senator Joe Manchin III fra West Virginia, den mest åbenhjertige holdning til planen og en afgørende svingafstemning, blevet genstand for intens lobbyvirksomhed fra hans kollegers side.

I et ligeligt opdelt Senat kan skæbnen for præsident Bidens indenlandske dagsorden afhænge af enhver demokratisk senator, der er villig til at tilbageholde sin stemme. Og selvom Mr. Manchin ikke er den eneste centrist, der har rejst bekymringer, har hans lange oplysningsforslag mod den nye lovgivning gjort ham til et populært mål for lovgivere, der presser på for at redde vigtige bestemmelser i den hurtigt skrumpende plan.

I de seneste dage har Mr. Manchin offentligt gjort indsigelse mod vigtige dele af lovforslaget, herunder udvidelser af Medicare og Medicaid, et føderalt program med betalt orlov, to store klimabestemmelser og et forslag om bemyndige IRS til at indhente data til kunders bankkonti som led i et forsøg på at slå ned på ubetalte skatter og skaffe indtægter til at betale for pakken.

Mr. Manchin, hvis krav om at den samlede pakke ikke overstiger 1,5 billioner dollars har drevet en vanvittig indsats for at skære ned på omkostningerne ved regningen, har fastholdt, at han holder et åbent sind af retfærdighed over for Mr. Biden og de demokratiske ledere.

Hans manøvrering har affødt rygter om, at hr. Manchin snart kan forlade Det Demokratiske Parti, men han beskriver det som en del af sin politiske identitet, uanset hans tilhørsforhold.

“Tror du, at ved at have et D eller et I eller et R vil ændre, hvem jeg er?” Mr. Manchin sagde tirsdag under en begivenhed arrangeret af Economic Club of Washington, DC “Jeg tror ikke, at R’erne ville være mere glade for mig, end D’er er lige nu.”

“Jeg ved ikke, hvor i helvede jeg hører til,” konkluderede han og fik tiltrukket latter fra publikum.

I disse dage kan han normalt findes sammenkrøbet med andre demokrater, der søger hans støtte – eller for at ombestemme sig – på en del af det socialpolitiske lovforslag. Manchin aften var det senator Chuck Schumer fra New York, majoritetslederen, sammen med senatorerne Tom Carper fra Delaware, Maria Cantwell fra Washington og Ron Wyden fra Oregon, der alle søgte at redde et gebyr på metan-emissioner, som hr. Manchin havde til. protesterede.

Demokraterne har god grund til at bejle til Mr. Manchins støtte. De husker godt, hvor svært det var at vinde West Virginians afstemning om den pandemiske bistandsplan på 1,9 billioner dollars, der blev vedtaget sidste forår, inklusive hans sidste øjebliks indsats for at skære ned på størrelsen af ​​arbejdsløshedsunderstøttelsen inkluderet i foranstaltningen. (Mens hr. Manchin i sidste ende stemte ja efter at have vundet de indrømmelser, han søgte, førte den opslidende forhandlingssession til den længste åbne afstemning i Senatet i moderne historie.)

Syv måneder senere er han og senator Kyrsten Sinema, demokrat fra Arizona og en anden holdout, på samme måde placeret til at skabe problemer for lovforslaget, hvis de ikke kan vindes.

“Jeg taler med senator Manchin og alle mine kolleger – de ved, at Medicaid-udvidelsen er en topprioritet for mig,” sagde Mr. Warnock.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *