Medvedev indtager det første sæt, 6-4 i herrenes single-finale


Novak Djokovic befinder sig på velkendt område 36 minutter inde i finalen: ned et sæt ved US Open.

Medvedev tog det første sæt, 6-4, uden at stå over for et breakpoint og holdt fast i en pause, han tjente i kampens åbningskamp.

Djokovic har masser af plads til at vende tilbage i best-of-five-formatet, og han har gjort det mange gange her: han har tabt det første sæt i sine sidste fem kampe i denne turnering. Hver af de foregående fire gange kom han tilbage for at vinde det andet sæt og kampen.

Medvedev har kun tabt ét sæt ved Open i år i kvartfinalen mod kvalifikationen Botic Van de Zandschulp.

Medvedev var i stand til at spille det første sæt på sine betingelser og ramte flere vindere (13 til 10) og færre uforcerede fejl (7 til 10) end Djokovic. Men Djokovic synes i det mindste at have kommandoen over sit eget efter to rystende åbningskampe, og der har været meget lidt adskillelse af de to i de sidste 30 minutter.Kilde link

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *